USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Dumbledore'u Merkezine Alan Meşhur Harry Potter Teorisi - Webtekno

Semboller ve pek çok alt hikaye ile dolup taşan bir dünya sunan Harry Potter serisi, hayranların sürekli dile getirdiği teorilerle de gündeme geliyor. Biz de Albus Dumbledore'u ve Üç Kardeş hikâyesini merkezine alan, J.K. Rowling'in bile hakkında konuştuğu bir teoriye bakıyoruz.

Dumbledore'u Merkezine Alan Meşhur Harry Potter Teorisi - Webtekno
28-09-2023 20:33
Google News

İrlandalı ÖZETİ| ünlü oyuncu Michael Gambon, 82 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gambon, Harry Potter serisindeki Albus Dumbledore rolüyle herkesin aklına kazınmıştı. Biz de Harry Potter hayranlarının sık sık gündeme getirdiği, Gambon'un Dumbledore'unu merkezine alan bir teoriyi sizlerle paylaşmak istedik. Akıl dolu bu teorinin asıl çıkış noktası, Ölüm Yadigarları filminde ve kitabında anlatılan Üç Kardeş hikâyesi. Sıkı takipçiler hemen hatırlayacaklardır, ancak bir yine de hikâyeye bir göz atalım.

Masalda üç büyücü kardeşten söz ediliyor. Bu üç kardeş bir gün geçmeleri gereken tehlikeli bir nehirle karşılaşıyorlar. Asalarını kullanıp büyü yaparak bir köprü inşa eden kardeşler, diğer yakaya ayaklarını basmadan "Ölüm" adındaki figürle karşılaşıyorlar. 

Üç Kardeşin Hikâyesi’ni hatırlamayanlar için tamamı: