USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dries Mertens'in sözleşmesindeki o madde!

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Dries Mertens'in sözleşme detayları ortaya çıktı. Yıldız futbolcu bu sezon 25 maça çıkması durumunda sözleşmesi uzayacak.

Dries Mertens'in sözleşmesindeki o madde!
27-08-2022 17:35
Google News

Galatasaray'da ÖZETİ| transfer döneminde en çok konuşulan isimlerden biri Dries Mertens olmuştu. Sarı-Kırmızılı takım 35 yaşındaki Belçikalı yıldızı 1+1 yıllığına kadrosuna katmıştı.

Bu sene 4 milyon Euro alıyor

Sarı-Kırmızılı takım KAP'a yaptığı açıklamada Mertens'in yıllık maaşını açıklamıştı. Belçikalı futbolcu imza parasıyla birlikte Galatasaray'dan bu sezon için toplam 4 milyon Euro kazanacak...

Kap'a yapılan açıklama

"Profesyonel futbolcu Dries Mertens ile 1+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya 2022-2023 sezonundan net 2.900.000 Euro sezonluk ücret ile 1.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir."

Juventus'u istemedi

Napoli formasıyla İtalya Serie A'da 9 sezon boy gösteren ve kulübün tarihteki en golcü oyuncusu konumunda bulunan Mertens sözleşmesi bittikten sonra Juventus'tan senelik 5 milyon Euro teklif almıştı. Ancak yıldız futbolcu Napoli'ye saygısından bu teklifi kabul etmemişti.

Sözleşmesinde 25 maçlık opsiyon maddesi var

Yıldız futbolcu bu sezon 25 maça çıkması durumunda sözleşmesi aynı şartlarda uzayacak. Bu sezon şimdiden Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarında forma giyen Mertens 23 maça daha çıkarsa 1 yıl daha Galatasaray forması giyecek. Belçikalı hücumcu gelecek yılda 2.9 milyon Euro kazanacak. (Fanatik)

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Wear OS 5 İçin Geliştirici Önizlemesi Geldi
Wear OS 5 İçin Geliştirici Önizlemesi Geldi

Google I/O etkinliğinde Wear OS 5 için bir geliştirici önizlemesi duyuruldu. Bu güncellemenin en bariz özelliği ise gelişmiş batarya ömrü sağlaması olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu