USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Doğuştan sürekli ağlayan 4 burç! İnsana hayatı resmen zindan ederler

Bazı burçlar doğuştan ağlama konusunda insanı deli ederler

Doğuştan sürekli ağlayan 4 burç! İnsana hayatı resmen zindan ederler
18-05-2023 23:27
Google News

Bazı ÖZETİ| burçlar çok duygusal oluyorlar. Bazı burçlar ise insanı çileden çıkarma konusunda ustalar. Akşam'da yer alan haberde; Doğuştan insanı deli eden 4 burçla ilgili detaylar paylaşıldı.

Doğuştan sürekli ağlayan 4 burç yapılan bir araştırmayla belli oldu. O burçlar arasında ''Balık, Yengeç, Aslan ve Boğa'' burcu ilk sırada yer alıyor.

BALIK BURCU

Tabi ki listenin zirvesinde minnoş Balık Burçları olacak. Kafalarında kurdukları senaryoya bile ağlayan Balık burçları suçu hep kendilerinde bulurlar. Kavga tartışma ya da sevgi sırasında veremedikleri cevaplara ve tepkileri ağlayarak hatırlarlar. Tam bir depresyon nirvanası olan Balık Burçlarını kimse tahtlarından edemez.


YENGEÇ BURCU

Bir diğer duygusal burç olan Yengeç Burçları romantik anları bozulunca günlerce ağlarlar. İç dünyaları karmaşık olan Yengeç Burçları dışarıda derli toplu görünürler. Hassaslıkları onları ağlayarak uyandırır.

ASLAN BURCU

İlişkiler konusunda oldukça duygusallaşan Aslan Burçları ilgisizlik karşısında ağlarlar. Bu burçların duygusallığını kimse bilmez. Çünkü dışarıda aşırı ketum görünürler. Bir Aslan Burcu ağlayarak uyanır ama gününe gülerek devam eder. Ağlamayı içten içe yapar. Kıskançlıkları onları çok yaralar.


BOĞA BURCU

Dışarıdan sinirli ve bilmiş duran Boğa Burcu söz konusu kendi hisleri olunca yoldan çıkıyor. Ağlaya ağlaya bir taraf olan Boğa burcu her sabah gözyaşlarını yastığıyla siler. Boğa Burçlarını bu kadar üzmeyin. Çünkü üzüldükçe içlerine kapanan bir sır küpüne dönerler.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye Neden Sürekli Toz Fırtınalarına Maruz Kalıyor?
Türkiye Neden Sürekli Toz Fırtınalarına Maruz Kalıyor?

Her sene ne zaman bahar/yaz aylarına girsek sürekli Türkiye ve çevresinde toz fırtınaları yaşanıyor değil mi? Üstelik bu durum, son senelerde daha da arttı! Peki ama neden?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu