USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı canlı izle | beIN Sports HD1 Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Haber 7 - UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev ile temsilcimiz Fenerbahçe karşılaşıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Sar

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı canlı izle | beIN Sports HD1 Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
20-07-2022 20:20
Google News

Avrupa'da ÖZETİ| futbol heyecanı Türk takımları için başlıyor. Bugün Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, Polonya'nın Lodz kentindeki King Stadyumu'nda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Bu müsabaka Türkiye'de beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Öte yandan, futbol tutkunları bu karşılaşmayı internetten seyretmenin yöntemlerini de araştırıyor. Peki, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? İşte, Sarı-Lacivertlilerin Avrupa'daki ilk mücadelesini internetten takip etme yöntemleri...

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ile Jorge Jesus idaresindeki Fenerbahçe arasındaki karşılaşma, Türkiye'de beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak seyredilebiliyor. Ayrıca beIN Sports'un internet tabanlı uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını ve maça dair son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

DİNAMO KİEV: Bushchan, Kedziora, Zabarnyi, Popov, Dubinchak, Tsygankov, Sydorchuk, Shaparenko, Verbic, Buyalskiy, Besedin

FENERBAHÇE: Altay, Osayi-Samuel, Serdar, Szalai, Ferdi, Arao, İsmail, İrfan Can, Rossi, Joshua King, Valencia

Fenerbahçe'nin yeni transferi Willian Arao, Polonya'da

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Türkiye'de ve Avrupa'da on binlerce futbolseverin televizyondan ve internetten takip ettiği Dinamo Kiev Fenerbahçe maçının yurt dışındaki yayıncıları şöyle:

Astro SuperSport 3 HD

Polsat Sport Extra HD

Setanta Sports 1

Sport 3 Israel HD

Sportdigital TV HD

Avrupa maçlarını ekrana getirmesiyle bilinen, Azerbaycan'da da şubesi bulunan CBC Sports HD kanalı bu karşılaşmayı yayınlamıyor. CBC Sports HD hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriği okuyabilirsiniz.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

NE ZAMAN?

Geçtiğimiz yılı 2'nci sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi bileti alan Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki ilk karşılaşma, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de başlıyor. Bu müsabaka, Ukrayna-Rusya savaşından ötürü Polonya'nın Lodz kentindeki King Stadyumu'nda oynanıyor. 

Miguel Crespo ile Tiago Çukur

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile çıktıkları ilk maç öncesinde yaptığı basın açıklamasında: "Kendisini iyi tanıyorum, onun da beni bildiğini biliyorum. Fenerbahçe çok iyi takım. Önemli futbolcuları var. İyi transferler yaptılar, bizim de iyi bir takımımız var. Ukrayna'da olanları unutup sahaya odaklanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu

Lucescu daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı çalıştırmıştı. 76 yaşındaki antrenör, önceki yıl Kiev ile Ukrayna'da şampiyonluk yaşarken, takımı Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katıldı. 

JORGE JESUS: "UKRAYNA'DA OLANLARI HEPİMİZ BİLİYORUZ"

Sezon başında İsmail Kartal'ın yerine gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kiev maçı öncesinde şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

"Rakibimiz 4-5 yıldır birlikte oynuyor biz ise 4-5 haftadır birlikte çalışıyoruz. Ukrayna'da olanları hepimiz biliyoruz. Umarım yarınki maç sadece sportif çerçevede geçer. Hepimiz orada olanlara saygı duyuyor, acılarını paylaşıyoruz. Ukraynalı oyuncular muhakkak duygusal anlamda kendilerini güçlü hissediyordur."

HAKEMLER

UEFA'nın resmi internet sitesinden Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki maçta görevlendirilen hakemler duyuruldu. Sarı-Lacivertli ekibin ilk randevusundaki hakemler şu şekilde:

Glenn Nyberg

Mahbod Beigi

Andreas Söderqvist

Adam Ladeback

UEFA, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçındaki saha içi hakemlerinin atamasını İsveç Futbol Federasyonu'ndan yaptı.

RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Yine UEFA'nın belirlediği tarihe göre, Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki ikinci maç; yani rövanş müsabakası 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak. Bu karşılaşma, Fenerbahçe'nin evi Ülker Arena'da organize edilecek. Maç biletlerinin de günler öncesinden satışa sunulması bekleniyor.

İKİ TAKIMIN ARASINDAKİ MAÇLAR

Dinamo Kiev ile Fenerbahçe bugüne dek UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi sahnesinde 4 kez karşılaştı. Bu maçların 2'si grup aşamasında (2008-09), 2'si 3'üncü ön eleme turunda (2006-07) oynandı. Kiev, Fenerbahçe'yi iki maçta mağlup ederken taraflar 2 maçta sahadan eşitlikle ayrıldı. 

AVRUPA KUPALARI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi, 2022-2023 ve 2023-2024 futbol sezonlarında EXXEN'de yayınlanmaya devam edecek.