USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dev bütçeler harcanmıştı... Show TV'nin Aile dizisini yıkan gelişme

Dev bütçelerle ekrana gelen Aile dizisi umduğunu bulamadı

Dev bütçeler harcanmıştı... Show TV'nin Aile dizisini yıkan gelişme
17-05-2023 23:18
Google News

Star ÖZETİ| TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisi büyük bir çıkış elde ederek Aile dizisini tahtından etti. Dev bütçelerle ekranda olan Aile dizisinde reyting kaybı başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Bugün televizyon sektörü kendi günü dışında ilk kez farklı bir günde yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başarısını konuştu.

“Yalı Çapkını” dizisi geçen cuma Cumhurbaşkanı Ortak Yayını nedeniyle son anda ekrana gelmemişti. Dizinin yayınlanmayan bölümü dün gece seyirciyle buluştu ve kendi günü dışında ilk kez yeni bölümü yayınlanan dizi yine 10 reytingi korudu. Tüm Kişiler‘de Yalı Çapkını 10.31, AB‘de 8.30, ABC1‘de ise 8,65 reytingle zirveye yerleşti.

Yalı Çapkını‘nın kendi günü dışında elde ettiği bu başarı “Aile“yi de ilk kez yerinden etti. 11 haftadır zirvede yer alan dizi Tüm Kişiler’de 3.66 reytingle 6., AB’de 6.68 reytingle, ABC1’de de 6.10 reytingle 2. sırada oldu.

SATIŞ REKORLARI KIRIYOR

Öte yandan Ulusalpost.com'un Star TV kaynaklarından edindiği bilgiye göre Yalı Çapkını dizisinin en az üç sezon sürmesi bekleniyor.

Özellikle dizideki Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği Seyran ve Ferit karakteri 'Z kuşağında' büyük ilgi görmüş durumda. Dizi ayrıca 30'dan fazla ülkeye satılmış durumda



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Jeep'in İsmi Nereden Geliyor?
Jeep'in İsmi Nereden Geliyor?

Jeep markasının Türkiye’de “cip” adıyla anılmaya başlaması markanın arazi araçlarındaki ikonik statüsünü ve pazardaki etkili varlığını pekiştiren bir özellik olarak dikkat çekiyor. Peki aslında Jeep isminin nereden geldiğini biliyor musunuz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu