USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Deadpool & Wolverine'den Yeni Poster ve Video Geldi

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden olan Deadpool & Wolverine'den yeni bir poster ve video paylaşıldı. Yarın da i lk tam fragmanın bizlerle buluşacağı ifade edildi. Filmin ilk teaser'ı şubatta gelmişti.

Deadpool & Wolverine'den Yeni Poster ve Video Geldi
21-04-2024 22:33
Google News

Yıllardır ÖZETİ| düzenli olarak yılda en az 2 yeni film çıkaran Marvel, bu yıl sadece tek bir filmle beyaz perdede kendini göstermeye hazırlanıyor. Bu film, çok sevilen Deadpool serisinin üçüncü filmi "Deadpool & Wolverine" olarak karşımıza çıkacak.

Şubat ayında Deadpool & Wolverine filminden ilk tanıtım fragmanı bizlerle buluşmuştu. Heyecanlı bekleyiş sürerken filmin resmî hesabı, bugün yepyeni bir video paylaştı. İlk tam fragmanın da yarın (22 Nisan) günü resmen yayımlanacağı duyuruldu. İşte Deadpool & Wolverine hakkında tüm bilmeniz gerekenler.

Deadpool & Wolverine'den yayımlanan yeni video:

*Videoyu görüntüleyemiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayın.

Hem filmin hem de oyuncuların sosyal medyada yayımladığı video, yeni fragman için bir teaser niteliğinde. Videodan, Wade Wilson'ın (Deadpool), Logan (Wolverine) hakkında konuştuğunu görebiliyoruz. Wolverine karakterini gördüğümüz birçok eski filmden sahnelere yer verilmiş. Sonda da ikilinin bir araya gelişi gösteriliyor ve yeni fragmanın yarın geleceği belirtiliyor.

Deadpool & Wolverine'in yeni posteri: 

Deadpool & Wolverine'in daha önce yayımlanan ilk tanıtım fragmanı (Türkçe dublaj)