USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan dikkat çeken 'ekonomi' mesajı! Çağrı yaptı...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum mitinginde halka hitap etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada muhalefete sert sözlerle yüklenirken ekonomiyle ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan dikkat çeken 'ekonomi' mesajı! Çağrı yaptı...
25-03-2024 17:38
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum mitinginde açıklamalarda bulundu.

CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bunların becerdikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayri meşru işler yapan kartel mi olduğu belli değil." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız, güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimden de bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum" ifadelerini de kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sevgili Çorumlular, değerli gençler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Çorumun güzelliğini satın almaya dünyanın gücü yetmez. Dedim bir sorun; şu anda ne kadar katılım var? 40 bin kişi... Maşallah bugün yine çorum bir başka muhteşem. Çorum ile aramıza kimse giremez.

"ÇORUM'A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Çorum kurulduğu günden beri hareketimizi bağrına bastı. Girdiğimiz seçimlerde desteğinizi yanımızda gördük. 14-28 Mayıs seçimlerinde de bu gelenek değişmedi. Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birinde Çorumlu kardeşlerimiz bize ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktı. Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 64,5, cumhurbaşkanlığında 65'i bulan oy oranı ile destek veren Çorum'a şükran borçluyuz. Sizlere daha fazla hizmet ederek borcumuzu yerine getireceğiz. Bugüne kadar el ele verdik. Çorum'u bölgesinin en gözde şehirlerden birine dönüştürdük.