USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Netanyahu gidicisin, gidici!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ey Netanyahu bunlar senin iyi günlerin! Seni daha farklı günler bekliyor. O anneler şehit yavrularının cesedini koklayarak yavrularını mezara götürüyor. Onların ahı seni iflah ettirmez' diyerek sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Netanyahu gidicisin, gidici!
12-11-2023 18:53
Google News

İstanbul ÖZETİ| Arnavutköy'de inşa edilen Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesinde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla temeli atılan ve 1.5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Darülaceze Hizmet Şehri'nin açılışı gerçekleştirildi. 

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

İnancımız bize insanlığa özellikle ihtiyaç sahiplerine faydalı eserler bırakanların amel defterlerinin öldükten sonra da kapatılmayacağını söyler.

Darülaceze bizim için gurur kaynağıdır. Burası din, köken, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan tüm düşkünlere kucak açan, sığınabilecekleri bir çatı olan sembol bir kurumdur. Bu çatı altında alicenaplık vardır. İnsana sırf insan olduğu için hürmet etme anlayışı vardır. Modern kültürün dayattığı insan insanın kurdudur zihniyeti yerine yüce gönüllülük vardır.,

"BİZ DE SADECE ALLAH'A KULLUK VAR"

Biz tapılacak bir varlık değiliz. Biz rabbimizden başka hiçbir güce tapmadık tapmayız. Biz de kula kulluk yok, sadece Allah'a kulluk var.

Finans kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar buranın arkasında olmasa burayı bitiremezdik. Böyle ferah bir yerde, zemin artı 3 kat dediğimiz husus burada gerçekleşti. Burada dikey mimari değil yatay mimari var. Kendi kültürümüzün, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet müktesebatı olduğunu görüyoruz.

Yaşlılık da bir imtihan meselesidir. Yaşlılığımızı nasıl geçireceğimizi hiçbirimiz bilmiyoruz. 

En büyük zenginlik ne mal ne mülktür. Milletin samimiyet ile yaptığı Allah ondan razı olsun duasıdır.