USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de! Mitinge katılan kişi sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de! Mitinge katılan kişi sayısını açıkladı
06-05-2023 19:08
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Sözlerim bu sabah yaşadıkları hortum felaketi sebebiyle Anamurlu kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yaralananlara Allah’tan şifa diliyorum. Muz seraları hasar gören vatandaşlarımız müsterih olsun devletimiz her zaman onların yanındadır. Hasar tespitinin ardından kendilerine gerekli destek verilecektir.

MİTİNGDE 80 BİN KİŞİ VAR

Ülkemizin tarihi bir seçimi öncesinde kalktık bizi bekleyen onca şehir arasından Mersin’i seçti. Buraya Kayseri’den geldim. Orada katılım tam 135 bin kişiydi. Mersin’in resmi rakamları ise hamdolsun 80 bin. Demek ki gümbür gümbür sandığa gidiyoruz.  Bu seçimi teröristlere bırakmayacağız. Bay bay Kemal’in PKK’lı dostları varsa bizim de milletimiz var.

Biliyorsunuz Mersin’e daha önce gelecektim. Hem Akkuyu’daki nükleer santralin yakıt çubuklarının teslim törenine katılacak hem de burada sizlerle hasret giderecektim. O günlerde küçük bir rahatsızlığımız oldu. Akkuyu programını canlı bağlantıyla gerçekleştirmek durumunda kaldım.

KİMSEYİ AYRI GÖRMÜYORUZ

Mersin sıradan bir yer değil. Mersin’in, ülkemizin insan zenginliğinin tüm renklerini bünyesinde barındıran özelliğiyle kalbimizde ayrı bir yeri var. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz, kimseyi ayrı görmüyoruz.

Türkiye Yüzyılı’nı Mersin’le birlikte inşa etmek istiyoruz. Mersin’in tercihi Türkiye Yüzyılı olacak, kazanımlar artacak.

Bu seçim birileri için bay bay Kemal’i Cumhurbaşkanı yapma, CHP’ye seçim kazandırma, yanındaki partileri mutlu etme seçimi değildir. Bu seçim ülkemizde uzun süredir farklı görünümlerle denenip de bizim kararlılığımızı aşamayan senaryoların bir kez daha devreye alınma teşebbüsüdür.

HEPSİNİN BAY BAY KEMAL DEMESİNİN SEBEBİ BUDUR

Bölücü örgütün güdümündeki partinin bay bay Kemal’i desteklemesinin sebebi budur.  Avrupa ve ABD’deki medya kuruluşlarının açıkça taraf tutmalarının sebebi budur. Ülkede ne kadar devlet ve millet düşmanı varsa, LGBT’ci çeşitli görünümler altında yıkıcı faaliyet yürüten varsa, hepsinin bay bay Kemal demesinin sebebi budur.