USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çorum'da yine silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı!

Çorum'da bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme gerçekleştirdi. Dün de yine iki kişi silahlı saldırı da yaralanmış, saldırının ardından sosyal medya hesabından canlı yayın yapan zanlı yakalanmıştı.

Çorum'da yine silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı!
15-12-2023 10:12
Google News

Çorum'da ÖZETİ| bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.

İbrahim G, Kale Mahallesi Hamit Duran Caddesi'nde yürüdüğü sırada borç meselesi nedeniyle husumetli olduğu Oğuzhan İ’nin silahlı saldırısına uğradı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bacağından yaralanan İbrahim G, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan saldırgan, polis ekiplerince Gülabibey Mahallesi Bağcılar 1. Cadde'de yakalandı.

CANLI YAYIN YAPTI YAKALANDI

Çorum'da Serhat T, aralarında husumet bulunan Emre Y. ve Ali Ö'ye Ata Caddesi'nde kaldırımda yürüdükleri sırada içinde bulunduğu araçtan pompalı tüfekle ateş ettikten sonra kaçtı.

Saldırıdan hemen sonra sosyal medya hesabından olayda kullandığı pompalı tüfekle canlı yayın yapan saldırgan ise Çorum-Ankara kara yolundaki jandarma uygulama noktasında yakalandı.

Çorum'da silahlı saldırı: Canlı yayın yaptı, yakalandı!Çorum'da silahlı saldırı: Canlı yayın yaptı, yakalandı!


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 18'in Yapay Zekâ Özelliklerinden Yeni Bilgiler Geldi
iOS 18'in Yapay Zekâ Özelliklerinden Yeni Bilgiler Geldi

Mark Gurman, Apple'ın iOS 18'de sunacağı yapay zekâ özellikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre iOS 18'in yapay zekâ özellikleri, günlük kullanımda işleri kolaylaştıracak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu