USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Çöpçüler Kralı Filminin Bilinmeyenleri - Webtekno

Türk sinemasının efsane Yeşilçam dönemine damga vurmuş en önemli filmlerden olan Çöpçüler Kralı, izlemeye doyamadığımız oyuncu kadrosunun yanı sıra bugün bile daha iyisine az rastladığımız hikâyesiyle de dikkat çekiyor. Filmi sadece izleyip geçtiyseniz hakkındaki bilinmey

Çöpçüler Kralı Filminin Bilinmeyenleri - Webtekno
23-09-2023 16:38
Google News

Pek ÖZETİ| çoğumuzun sinemada izleme şansı olmadı ama televizyonda her denk gelişimizde Çöpçüler Kralı filmini bitirmeden kanalı değiştirmedik. Çünkü bu film, çoğu kişiye göre Türk sinemasının en kıymetli zamanlarından kabul edilen Yeşilçam döneminde çekilmiş en iyi filmlerden bir tanesi. Çöpçüler Kralı hem oyuncu kadrosu hem de izleyiciye anlattığı hikâye ile gerçek bir efsane. 

Tekrar tekrar izlemiş olsanız bile Çöpçüler Kralı filmindeki bazı detayları kaçırmış olabilirsiniz çünkü senaryosu tam anlamıyla ilmek ilmek işlenmiş bir yapıya sahip. Tabii ilginç detaylar yalnızca filmin içinde değil. Çöpçüler Kralı filminin öncesinde, kamera arkasında ve sonrasında yaşanan bazı detaylar da bu filmin bilinmeyenleri arasında. İşte şimdi o detaylara dalıyoruz. 

Önce kısaca Çöpçüler Kralı filmini hatırlayalım: