USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'deki 'para sayma' görüntülerine Erdoğan'dan çok sert açıklamalar!

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin, 'Para destelerini, demetlerini gördünüz mü? Hayırdır yav ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılır.' dedi.

CHP'deki 'para sayma' görüntülerine Erdoğan'dan çok sert açıklamalar!
18-03-2024 17:27
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Uzun yıllar boyunca ikamet ettiğim Keçiören'imizi Ankara'nın yıldızı haline getireceğine inandığım Atatürk Cumhuriyet Kule'sinin başkentimize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Keçiören Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Turgut Altınok başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Malumunuz Ankara'nın Çankaya tarafında yapıldığı tarihten itibaren şehrin simgelerinden biri olan Ata Kulesi vardı. Aynı mimarın tasarladığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi ile şehrimize yeni bir sembol kazandırıyoruz.

Atatürk Cumhuriyet Kulesi 197 metreden Ankaramızı selamlayacak, bünyesindeki salonlar ve diğer birimlerle ziyaretçilerine unutulmaz hizmetler verecek.

Halk sahip çıkmasaydı eserin yerinde yeller esiyordu. Başlı başına bir azim abidesidir. 

Kulenin en üstündeki Selçuklu yıldızı Ankara mührüdür.

Turgut kardeşimiz başkentin en sorunlu ilçelerinden birini en gözde yerlerden biri haline getirmişti. Kendisi bu çalışkanlığını, bu vizyonunu 31 Mart'tan sonra Ankara'nın tamamı için kullanacak inşallah.

Şu CHP zihniyetinin fetret devrinden Ankara'mızı kurtarmaya var mıyız? Bunlardan bir şey olmaz. Bunların Ankara'mıza, başkentimize verecekleri hiçbir hizmet yoktur, bundan sonra da olmayacaktır. Ankara'yı Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak yeni bir dönemin kapılarını Turgut kardeşimizin açacağına ben inanıyorum. Cumhurbaşkanı olarak ben yanındayım. Cumhur İttifakı olarak biz yanındayız. Ve vereceğimiz desteklerle sadece Keçiören değil inşallah Ankara'mız yeniden ayağa kalkacak.

Türkiye son 21 yılındaki tüm atılımlarını eser ve hizmet siyaseti ile gerçekleştirmiştir, verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzıendam etmeye başladı.

Vizyonsuzluk, programsızlık, projesizlik, esersizliği yücelten bir anlayışın öne çıkarılmaya çalışıldığını görüyoruz. Düşünebiliyor musunuz, yol yapmayan, hizmet üretmeyen verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzı endam etmeye başlıyor.

Havalimanından şehir merkezine kadar şu yollarda en ufak adım atıldı mı? Sadece Melih Bey'in döneminde atılmış adımlar var. Gel gör ki, bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt ne şu ne bu hiçbir şey yok. Ben Ankaralıyım. Havalimanından şehir merkezine kadar ne yapıyorsak biz yapıyoruz.

Bu beyefendi geldi geleli yollarda hiçbir şey yok. Yollarda en ufak bir adım atıldı mı? Nerede CHP belediyesi var dökülüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de böyle...

PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Para destelerini, demetlerini gördünüz mü? Hayırdır yav ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılır.

31 Mart'ta hesabını sorun.

Sandık sonuçları açıklanınca rezil rüsva olmuşlardı, bilerek yaptıkları provokasyonlar, söyledikleri yalanlar yüzünden ne milletten özür dilediler ne yalanlarından döndüler.

BİZİM PAÇAMIZDA NE İŞİNİZ VAR?

Biz kaybedelim diye bir de paçamıza yapışanlar çıktı. Biz kaybettikçe kazanan kim, tek parti faşizmi. Kazanmak için değil bize kaybettirmek için paçamıza yapıştılar. 

YENİDEN ANKARA DİYORUZ

Ankara genelinde kentsel dönüşümle beraber yeniden Ankara, yepyeni bir Ankara diyor, yola böyle devam ediyoruz.

"REFAH KAYBININ ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Hayat pahalılığı bizi hedeflerimizden uzaklaştırmadı. 

Küresel krizlerin tetiklediği hayat pahalılığı ve asrın felaketinin getirdiği maddi yük nedeniyle vatandaşlarımızın ekonomik gücünün zayıfladığının farkındayız. Piyasaların ve vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun.

ENFLASYON MESAJI

Tüm göstergeler hamdolsun doğru istikamette gittiğimizi gösteriyor. En büyük sorunumuz olan enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren geçeceği hızlı düşüşü beraberce izleyeceğiz. Bizim için milletimize verdiğimiz her söz namus sözüdür. Başkalarından farklı olarak biz verdiğimiz sözleri unutmaz takibini yaparız. Ülkemizi geçtiğimiz 21 yılda 3 kattan fazla nasıl büyüttüysek, önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyütmekte kararlıyız. Açılışını yaptığımız Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin şehrimize ve ilçemize tekrar hayırlı olmasını diliyorum.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uçak İndikten Sonra Kapılar Neden Hemen Açılmaz?
Uçak İndikten Sonra Kapılar Neden Hemen Açılmaz?

Yorgun argın bir uçak yolculuğu gerçekleştirmişsiniz, artık uçak inişini gerçekleştirmiş. İniş gerçekleşir gerçekleşmez etrafınızda bir hengâme oluşuyor, çantasını almaya, ceketini giymeye çalışanlar…

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu