USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'de Kırklareli skandalı: Rüşvet, tehdit, iftira!

Kırklareli'de CHP'nin ön seçim anketlerinde açık ara birinci çıkmasına rağmen aday gösterilmeyen Serdar Türker, bağımsız aday olarak seçimlere girme kararı aldı. Türker, iftira ve tehditlerin yanında İBB'den de rüşvet teklifi aldı.

CHP'de Kırklareli skandalı: Rüşvet, tehdit, iftira!
02-03-2024 10:53
Google News

Yerel ÖZETİ| seçimlere bir aydan az bir süre kala aday belirleme krizi yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde kaos devam ediyor. Hatay, İzmir dahil birçok ilde skandallara imza atan parti şimdi de Kırklareli ile gündemde. 

Kırklareli'de CHP'nin ön seçim anketlerinde açık ara birinci çıkmasına rağmen aday gösterilmeyen Serdar Türker, bağımsız aday olarak seçimlere girme kararı aldı. Ön seçimde kendisini destekleyenlerin işleriyle, evlatlarıyla tehdit edildiğini belirten Türker,  Özgür Özel'in adaylıktan çekilmesi için üç kez aradığını, İmamoğlu'nun ise İBB'de daire başkanlığı sözü verdiğini söyledi. 

"BÜTÜN ANKETLERDE BİRİNCİ ÇIKTIM"

Serdar Türker, "Kırklareli Belediye Başkan aday adayıydım. Ve yapılan bütün anketlerde birinci çıktım. Bunu CHP Genel Merkezi de milletvekilleri de biliyor. Fakat ısrarla memnuniyet anketlerinden yüzde 16,5 gibi o kadar düşük bir oy oranı alan Kırklareli belediye başkanı, ısrarla Ankara'daki baskılarla ön seçime sokuldu." açıklamasında bulundu.