USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Eşref Ziya Terzi'nin konserini iptal etti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, CHP’ye geçmesinin ardından ilk icraatını gerçekleştirdi. Önceden planlanmış olan Sanatçı Eşref Ziya Terzi konseri iptal edildi.

CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Eşref Ziya Terzi'nin konserini iptal etti!
04-04-2024 00:28
Google News

31 ÖZETİ| Mart yerel seçimlerinin sonuçları netleşti. AK Parti Türkiye'deki birinci parti ünvanını ilk kez CHP'ye kaptırdı. AK Parti, yüzde 35,49 oy alırken CHP ise yüzde 37,47 oy almayı başardı.

Denizli’de 2004’te Nihat Zeybekci’nin başkan seçilmesiyle başlayan AK Parti yönetimi 2024 yerel seçimleriyle sona erdi. 2004 ve 2009’da Nihat Zeybekci, 2014 ve 2019’da da Osman Zolan AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

GELİR GELMEZ KONSER İPTAL ETTİLER

2024 yerel seçimlerinde ise, Denizli'de CHP'nin adayı olan Bülent Nuri Çavuşoğlu yüzde 48,12 oy alarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Çavuşoğlu'nun başkan seçilmesiyle ilk icraatı da belli oldu. 6 Nisan'da Denizli'de planlanan Eşref Ziya Terzi konseri, yeni yönetim daha mazbatasını bile almadan iptal edildi.

Denizli Konserimiz İptal edilmiştir.Dinleyicilerimize duyurulur. pic.twitter.com/BygRNY5x2H

— Eşref Ziya (@esrefziya) April 3, 2024

TERZİ KONSERİNİN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

Sanatçı Eşref Ziya Terzi konserinin iptal olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Terzi paylaşımında, "Denizli Konserimiz İptal edilmiştir. Dinleyicilerimize duyurulur" ifadeleri yer aldı.

Eşref Ziya Terzi'nin daha önceden planlanan konserinin, CHP'li belediye tarafından iptal edilmesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Büyük Gemiler Kötü Hava Koşullarında Nasıl Batmıyor?
Büyük Gemiler Kötü Hava Koşullarında Nasıl Batmıyor?

Gemi seyahati, tarih boyunca en eski ulaşım yöntemlerinden biri olmuştur. Geçmişte sık sık batan bu dev yapıtlar, bugün nasıl oluyor da kötü hava koşullarına karşı göğüs gerebiliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu