USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP slogana kafa yormamış! İşiniz gücünüz 'çakma'

CHP'nin yerel seçim sloganları olan ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ sloganının, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olduğu CHP'nin sloganı çaldığı ortaya çıktı.

CHP slogana kafa yormamış! İşiniz gücünüz 'çakma'
15-02-2024 15:22
Google News

HABER7 ÖZETİ| / ÖZEL

Seçim döneminin başlaması ile partilerin kullanacakları ‘sloganlar’ belirleniyor. CHP’nin parti içerisinde artan ‘güç’ yarışına yoğunluk vermesi ile kampanya dönemine yoğunlaşamaması ‘slogan krizi’ ile bir kez daha gözler önüne serdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde bir grup gazeteciyle bir araya gelerek kampanya dönemine ilişkin soruları yanıtladı. Özgür Özel, yerel seçim sloganlarının ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olduğunu açıkladı. Ancak bu sloganın AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olduğu ortaya çıktı.

ÇALINTI SLOGAN

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olan ‘İşimiz Gücümüz Bursa’ sözlerini ‘kopyalayan’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yerel seçim sloganımız, ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olacak. Bunu diğer kentlere de ‘İşimiz gücümüz Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa…’ şeklinde uygulayacağız.” ifadelerini kullandı. CHP’nin çalıntı sloganı “CHP, slogana da çok fazla kafa yormak istememiş belli ki” yorumlarını getirdi.

 

 

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Nothing Phone (2a)’nın Yeni Versiyonu Ortaya Çıktı
Nothing Phone (2a)’nın Yeni Versiyonu Ortaya Çıktı

Kullanıcı tarafında olumlu geri dönüşler alan Nothing Phone (2a), yeni bir sürümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu