USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un saldırdığı yaşlı kadın konuştu

Büyükçekmece'deki rüşvet operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin belediyeye götürülüp odalarında arama yapılacağı sırada destek için toplanan kalabalık gruptaki Hasan Akkuş tarafından boğazı sıkılan Nebiha Yetimoğlu yaşananları anlattı.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un saldırdığı yaşlı kadın konuştu
20-01-2024 18:47
Google News

İstanbul'da ÖZETİ| Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Büyükçekmece belediyesindeki imarla ilgili konularda rüşvet iddiaları üzerine "nitelikli dolandırıcılık", "rüşvet" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarına yönelik araştırma yürütüldü.

Büyükçekmece'de aralarında belediye personellerinin de bulunduğu 22 kişi, bir sitenin imarında usulsüzlükler tespit edilmesi üzerine "rüşvet suçundan" gözaltına alındı.

YAŞLI KADININ BOĞAZINI SIKIP KÜFÜRLER SAVURDU

Operasyonun yapıldığı gün bir grup gözaltına alınan belediye personellerini desteklemek için belediye önüne geldi. Burada slogan atan gruptaki CHP'li Hasan Akkuş, Nebiha Yetimoğlu'nun boğazı sıkarak hakaret etti. O anlar kameralara yansırken Yetimoğlu bugün karakola giderek Akkuş'tan şikayetçi oldu.