USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Büyük İstanbul mitingi için tarih belli oldu! Kabaktepe canlı yayında duyurdu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ülke TV ekranlarında AK Parti'nin seçimler öncesinde İstanbul'da düzenleyeceği büyük mitingin tarihini duyurdu.

Büyük İstanbul mitingi için tarih belli oldu! Kabaktepe canlı yayında duyurdu
23-02-2024 21:53
Google News

Ülke ÖZETİ| TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu Arka Plan programında yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, büyük İstanbul mitingi için tarih verdi.

Kabaktepe'nin açıklamalarından satır başları:

"5 MİLYONU BULAN HANE KAPISINI ÇALACAĞIZ"

Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Tüm paydaşlarımızla birlikte sahadayız. Ev ziyaretleri devam ediyor. İstanbulumuzda iş yerleriyle birlikte 7 buçuk milyon kapı var. İlk hedefimiz hane kapılarını çalmak. Biz 31 Mart'a kadar 5 milyonu bulan hane kapısını çalacağız. Teşkikatımız bu hafta da sahada. 31 Mart her pazar hanelerimizi ziyaret edeceğiz. Bu hafta da 500 bin hanemizi ziyaret edeceğiz.

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN?

31 Mart pazar öncesi pazara kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz. Belki o pazar büyük İstanbul mitingimiz olur. Bizim geleneğimizde biliyorsunuz seçimden önceki son pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla büyük İstanbul mitingimizi yapıyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde 'Türkiye sana emanet' konseptinde yapmıştık. Şimdi yeni bir konsept üzerinde arkadaşlar çalışıyor.