USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyük Filistin Mitingi'nde önemli isimlerden Haber7'ye çarpıcı açıklamalar

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 'Büyük Filistin Mitingi'ne katılan önemli isimler Haber7 mikrofonlarına konuştu.

Büyük Filistin Mitingi'nde önemli isimlerden Haber7'ye çarpıcı açıklamalar
28-10-2023 18:38
Google News

İsrail'in ÖZETİ| Gazze'deki katliamına karşı milyonlar bugün İstanbul'da bir araya geldi. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen "Büyük Filistin Mitingi'nde vatandaşların yanı sıra çok sayıda özel konuk da katıldı. Mitingde çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri ve siyasi parti liderleri yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen büyük mitingde Haber7 ekibi sahadaki önemli isimlerle konuştu. Haber7 mikrofonlarına konuşan isimler, İsrail'in katliamlarına isyan ederken Batı'nın ikiyüzlülüğüne karşı tepki gösterdi.

İşte "Büyük Filistin Mitingi'nde Haber7'ye konuşan isimler;

HABER7 GENEL YAYIN YÖNETMENİ OSMAN ATEŞLİ

Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli:
Bütün dünyanın gözü önünde büyük bir katliam gerçekleştiriliyor. Çocuklar, kadınlar, insanlar öldürülüyor. Tecrit edilmiş bir toprak Gazze şeridi. Yıllardır zaten bu korkunç tecritin altında yaşamak zorunda kalmış, çocuklar bu teciritn altında büyümek zorunda kalmış. Korkunç bir baskı, şiddet ve zulüm altında yaşamak zorunda kalmışlardı. Ama 7 Ekim'den sonra bu katliamların, saldırıların, zulümlerin şiddeti arttı. Maalesef dünya kör, sağır, dilsiz. Yine çifte standartla muamele ediyor. 

Biz dünyanın neresinde olursa olsun savaşlara karşıyız. Çocukların kadınların insanların ölmesine karşıyız. Ama göz göre göre bir toplumun inançlarından dolayı dışlanmasına da karşıyız. Rengi ne olursa olsun, dini ne olursa olsun, ırkı ne olursa olsun zulme bütün dünya olarak karşı çıkmak zorundayız. Maalesef ama böyle bir durum söz konusu değil. 
Ukrayna'da bir yılda 700 tane çocuk öldü diye haberler yapılırken bütün dünya ayağa kalkarken, Gazze'de bir haftada 1500'den fazla çocuğun ölmesine sessiz kalmak dünya için utançtır ve korkunç bir şeydir. Kabul edilebilecek bir şey değildir. 

Okulların, camilerin, hastanelerin bombalanması, orada tedavi gören insanların katledilmesi insanlığın kabul edebileceği bir şey değildir. Bu insanlık için korkunç bir ayıptır. Ben bu suskunluğun, bu çifte standartın insanlığın sonunu getireceğini düşünüyorum.