USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: 30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı

Bursa'da çocuğuyla sokakta yürürken çok sayıda başıboş köpeğin saldırısına uğrayan Mesut Karagözoğlu, ölümden döndü. Çenesi kırılan ve kulağına 30 dikiş atılan 46 yaşındaki adam, plastik cerrahide ameliyata alınacak 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: 30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı
07-04-2024 20:42
Google News

Bursa'nın ÖZETİ| Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi Işıklı Sokak'ta oğluyla yürüyen Mesut Karagözoğlu'na (46) çevredeki sahipsiz köpekler saldırdı. Aracıyla geçerken Karagözoğlu'nun çok sayıda köpeğin arasında kaldığını gören arkadaşı, korna çalarak bu hayvanların uzaklaşmasını sağladı.
 Bursa'da başıboş köpek dehşeti: 30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı

ÇENESİ KIRILDI, KULAĞINA 30 DİKİŞ ATILDI

Çenesi kırılan, başı ve ellerinden yaralanan Karagözoğlu, çevredeki bir hastanede tedaviye alındı. Karagözoğlu'nun kulağına 30 dikiş atıldığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

1,5 AY PİPETLE BESLENECEK

Karagözoğlu, çenesindeki kırık ve vücudundaki yarıklardan dolayı çok sayıda ameliyat geçirecek, 1,5 ay sıvı ve pipet ile beslenecek.

Köpeklerin Mesut Karagözoğlu'na saldırması ve yoldan aracıyla geçen arkadaşının korna çalarak onu kurtarması çevredeki bir güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Etiketler gündem başıboş köpek
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Aslında Hiç Var Olmayan Adam: Peter Bergmann
Aslında Hiç Var Olmayan Adam: Peter Bergmann

İrlanda'nın Sligo kasabasında 2009 yılında sahilde bulunan ceset, hâlâ çözülemeyen olaylar zincirini tetikledi. Kimliği, niyeti ve geçmişi tam anlamıyla bir muamma olan Peter Bergmann kimdi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu