USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Breanna Stewart: "Bu kulübün bu kupayı hak ettiğini düşünüyorum"

- Breanna Stewart: "Bu kulübün bu kupayı hak ettiğini düşünüyorum" Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Oyuncusu Breanna Stewart: "Galatasaray derbisine odaklıyız" Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Breanna Stewart, yaşadıkları Euroleague şampiyonluğu ile ilgili konu?

Breanna Stewart:
19-04-2023 18:57
Google News

- ÖZETİ| Breanna Stewart: "Bu kulübün bu kupayı hak ettiğini düşünüyorum"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Oyuncusu Breanna Stewart:

"Galatasaray derbisine odaklıyız"

İSTANBUL - Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Breanna Stewart, yaşadıkları Euroleague şampiyonluğu ile ilgili konuşarak, sarı-lacivertli kulübün bu başarıyı hak ettiğini söyledi. Stewart, ligde yarı final ikinci maçında oynayacakları Galatasaray derbisi ile ilgili ise "Galatasaray maçına odaklıyız" ifadelerine yer verdi.

Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda Birleşik Amerikalı uzun forvet Breanna Stewart, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Böyle bir turnuvada ilk kez şampiyon olmanın kendileri için mutluluk verici olduğunu vurgulayan Breanna Stewart, "İlk kez kazanıyor olmak hepimizin çok gurur duyacağı bir şey. Hiçbir zaman başka bir tane ilk olmayacak. Dolayısıyla bu bizim için çok gurur verici. Böyle özel takımla, böyle büyük turnuvada yapmış olmamız daha da önemli kılıyor. Genel olarak kendimizle çok gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

"Bu kulübün bu kupayı hak ettiğini düşünüyorum"

Sarı-lacivertli kulübün böyle bir başarıyı hak ettiğini söyleyen başarılı basketbolcu, "Aslında daha önce kazanmamış olmamız beni en çok motive eden güçtü. Çünkü ben işin öbür noktasında da bulundum ve başka takımla kazandım. Bu takımın, teknik ekibin kulübün bunu hak ettiğini düşünüyordum ve biraz daha o başarıyı tekrarlamam gerekiyordu. Bu kendi başına benim için büyük bir motivasyondu" diye konuştu.

"Derbi atmosferini tatmak çok keyifli bir şey"

Ligde yarı final serisi ikinci maçında oynayacakları Galatasaray derbisine değinen Stewart, "Bu rekabetin bilincindeyim. Dışardan gözlemlemek ve içinde bulunmak çok farklı hissiyatlar. Özellikle dün akşam taraftarımızın desteği ile böyle ortamlarda oynamak çok keyifli oluyor ama Euroleague şampiyonu olduktan sonra böyle bir geçiş yapmak biraz daha zorlayabiliyor. Gerçekten derbi atmosferini tatmak çok keyifli bir şey" değerlendirmesini yaptı.

"Galatasaray maçına odaklıyız"

Galatasaray ile yarı finalde oynayacakları ikinci maça odaklandıklarının altını çizen başarılı basketbolcu, "Finale geçmeden önce önümüzde bir Galatasaray maçı daha var. Dolayısıyla biz ona konsantreyiz. Mersin de rakibini bekliyor. Onlar da geçtiğimiz hafta sonu kaybettikleri Euroleague finalinden sonra aç ve istekli olacaklardır bunun bilincindeyiz. Biz ilk önce Galatasaray maçına odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Taraftarın desteği bizi çok motive ediyor"

Sarı-lacivertli taraftara desteğinden ötürü teşekkür eden Stewart, "Çok büyük teşekkür etmek istiyorum. Fiziksel olarak salonda bulunanlar olmasa biz biliyoruz ki ekran karşısında bizi destekliyorlar. Bu destek bizi çok rahatlatıyor. Çok motive ediyor. Arkanızda böyle bir gücün olduğunu hissetmek size çok iyi hissettiriyor" diyerek açıklamalarını noktaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Bora Akyol - Spor Galatasaray Fenerbahçe basketbol Spor Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Korku Filmleri Kanımızı Gerçekten Donduruyor!
Korku Filmleri Kanımızı Gerçekten Donduruyor!

Korkutucu bir şey izlediğimizde ya da duyduğumuzda “kan donduran” ifadesine çok sık rastlarız. Bunun bugüne kadar hep mecazi bir kullanım olduğunu biliyorduk. Peki ya öyle değilse?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu