USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Birbirinden Tuhaf Gerçek Suç Dosyaları [18+]

Gerçek suç dosyalarına ilginiz olsun ya da olmasın, birazdan bahsedeceğimiz vakalar o kadar ilginç ki, okurken hayrete düşmekten ve üzerine teori üretmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.

Birbirinden Tuhaf Gerçek Suç Dosyaları [18+]
02-03-2023 23:17
Google News

Sahile ÖZETİ| vuran ayak parçaları, kapıya dayanan palyaço kostümlü katil, arabasını hiçliğe sürüp 6 ay boyunca bulunamayan bir adam, 24 yıl boyunca bir bodrumda esir tuttuğu kızına tecavüz eden baba...

Tüyler ürpertici hikâyeleriyle adli vaka dosyalarının arasında ün kazanmış olaylardan bazıları hâlâ gizemini sürdürüyor. Okurken hayrete düşmeye hazırsanız bazıları mide bulandırıcı, bazıları ise şoke edici bu gerçek suç dosyalarına bir göz atalım.

Washington sahillerine vuran ayakkabıların ardındaki gizem.

kıyıya vuran ayakkabı

Washington eyaletindeki Salish Denizi kıyılarına 2007'den beri farklı yıllarda, içinde insan ayakları olan en az 20 tane ayakkabı vurdu.

Günümüze kadar devam eden vakada, bulunan ayakların birçoğunun ortak noktası spor ayakkabı içinde olmalarıydı. 2017 senesinde Kanada’da yapılan bir araştırmada ayakların ölmüş insanların vücudundan doğal yollarla ayrıldığı iddia edildi.

Ölü bedenlerden oyuncak bebekler yapan bir akademisyen.

anatoly oyuncak bebek

Akademisyen Anatoly Moskvin, genellikle dilbilim ve tarih üzerine çalışmalar yapan saygın bir akademisyendi. Yaptığı çalışmalar için sık sık mezarlıklara gidiyordu.

2011 tarihinde polisin, mezar hırsızlıklarını araştırmasıyla 26 bedenin eksik olduğu ortaya çıkmıştı. Güvenlik kayıtları, polisleri Moskvin’e götürdü ve adamın evinde gördükleri karşısında donup kaldılar.