USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beştepe'ye girmek isterken yakalanmıştı! İfadesi ortaya çıktı!

İstanbul Kadıköy'de öğrenci servisi kaçırdıktan sonra Beştepe'ye girmek isterken yakalanan zanlının ifadesinde, 'Kendimi Cumhurbaşkanına duyurmak istemiştim.' dediği öğrenildi.

Beştepe'ye girmek isterken yakalanmıştı! İfadesi ortaya çıktı!
06-01-2024 18:22
Google News

Yağma ÖZETİ| suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Tolga Nalbant'ın mahkemede verdiği ifadede araç içinde çocukların olduğunu bilmediğini iddia etti.

Uyuşturucu madde kullandığını söyleyen Nalbant, "Yaptığım eylemden dolayı çok pişmanım. Ben kendimi Cumhurbaşkanına duyurmak istemiştim, tedavi görmek istiyorum." dedi.

Nalbant, "Araç ile Ankara'ya gidecektim başka bir amacım yoktur, ben yanlış hatırlamıyorsam kırmızı reçeteli ilaçlar kullanıyordum. Çapa'da psikiyatri tedavisi gördüm. Yaptığım eylemin bu raddeye geleceğini tahmin etmedim." ifadelerini kullandı.

Avukatı da Nalbant'ın psikiyatri hastası olduğunu ve bu teşhisle kusur sorununun ortadan kalktığını savundu. Avukatın adli kontrolle tutuksuz yargılama talebi ise reddedildi.

Hakimlik tutuklama gerekçesinde zanlının bilinçli olarak kendisini hastalık haline sokma çabasında olduğunu belirtti. Zanlının söz konusu hastalığa dair bir raporu da olmadığın belirtilen kararda, "Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin 'özgürlük ve güvenlik hakkı' başlıklı 5. Maddesinin 1. fıkrasının [Güncel] bendine göre atılı suçun işlendiğinden kuşkulanmak için inandırıcı ve geçerli sebeplerin bulunduğu anlaşılmakta." denildi.

BEŞTEPE'YE GİRMEK İSTERKEN YAKALANDI

Tolga Nalbant, 4 Ocak'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Özalp Sokak'ta öğrenci servisini kaçırmıştı. Öğrencileri indirdikten sonra aracı Pendik'te terk eden Nalbant, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmek isterken polis ekiplerince yakalanmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Microsoft Neden Veri Merkezlerini Su Altına Taşıyor?
Microsoft Neden Veri Merkezlerini Su Altına Taşıyor?

Elektronik cihazların en büyük düşmanı su iken Microsoft Azure neden veri merkezlerini su altına taşımayı planlıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu