USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'tan hakem tepkisi! "Operasyon sonuç verdi"

Tüm Spor - Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, Galatasaray maçının ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e tepki gösterdi. Baltacı, Meler için 'operasyon hakemi' ifadesini kullandı.

Beşiktaş'tan hakem tepkisi!
21-10-2023 23:18
Google News

Beşiktaş İkinci ÖZETİ| Başkanı Engin Baltacı, Galatasaray maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Baltacı'nın açıklaması şöyle:

"Futbolcularımıza kendi statlarındaymış gibi atmosfer yaratan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. On kişi galibiyet alabilirdik. Şanssız bir penaltı oldu, kırmızı kart da şanssızdı. Nedense tüm şanssızlıklar gelip bizi buluyor. Bu şanssızlıklar belli açıklamalardan sonra oluyor. Hafta içi Ali Şansalan operasyonu oldu. Operasyonun sonuca ulaştığını herkes görüyor. Ne söylesek kulüp olarak PFDK'lık olacağız. Sahada hakem mi vardı? Bir operasyon hakeminin sahada olduğunu gördük. Maçın hakemi Ali Şansalan olacaktı ama Galatasaray'ın açıklamalarıyla hakemin değiştirildiğini herkes söyledi. Polemik yaratarak sonuç alınıyorsa biz de polemik yaratırdık. Bunu yapmayacağız. Beşiktaş böyle şeyler yapmaz. Beşiktaş bu nedenle en büyük kulüptür"
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla, Karbon Emisyonlarının   Arttığını Açıkladı!
Tesla, Karbon Emisyonlarının Arttığını Açıkladı!

Tesla, 2023 yılındaki emisyonlarını gösteren bir rapor yayımladı. Raporda, sıfır emisyon hedefi olan şirketin karbon salınımının bir önceki yıla kıyasla arttığı görüldü. Yani Tesla, 2022’ye kıyasla 2023’te çevreyi daha fazla kirletti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu