USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Viktoria Plzen maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını

Haber 7 - Yeni sezonu Valerien Ismael idaresinde Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde açan Beşiktaş, ikinci etap çalışmaları için bir süredir Avusturya'da. Burada ilk olarak Werder Bremen'i mağlup eden Kara-Kartal, ikinci hazırlık maçını da Çekya temsilcisi Viktoria Plzen ile oynuyo

Beşiktaş Viktoria Plzen maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını
12-07-2022 16:40
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de geçtiğimiz sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Bir süredir Avusturya'nın Salzburg kentinde kampa giren Kara-Kartal, buradaki ikinci maçını Viktoria Plzen ile oynuyor. Beşiktaş ile son Çekya Şampiyonu Viktoria Plzen arasındaki karşılaşma, ülkemizde Spor Smart HD kanalından canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, merakla beklenen müsabakayı canlı ve internetten seyretme yöntemleri...

BEŞİKTAŞ VİKTORİA PLZEN MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Binlerce futbolseverin tribünden, en az on binlercesinin ekran başından takip ettiği Beşiktaş Viktoria Plzen maçı, Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca D-Smart GO uygulamasında da internet yayını yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Beşiktaş Viktoria Plzen maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Gedson Fernandes

Beşiktaş ile Viktoria Plzen arasındaki hazırlık maçı, 12 Temmuz Salı günü saat 17.00'de başlıyor. Bu karşılaşma, FC Kufstein'in evi Kufstein Arena'da oynanıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Avusturya'daki ilk maçını Tivoli Stadyumu'nda Werder Bremen'e karşı oynamıştı.

Wout Weghorst

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Rosier, Salih, Gedson, Umut, Emirhan Delibaş, Cenk, Boyd

VİKTORİA PLZEN: 

5 Temmuz Salı günü Avusturya'nın Salzburg kentine uçan Beşiktaş, 16 Temmuz Cumartesi gününe kadar ikinci etap çalışmalarını sürdürecek. Kara-Kartal, Avusturya yolculuğuna şu futbolcularla gitti:

Ersin Destanoğlu

Mert Günok

Emre Bilgin

Utku Yuvakuran

Göktuğ Baytekin

Valentin Rosier

Welinton Souza

Francisco Montero

Serdar Saatçı

Aytuğ Batur Kömeç

Badra Cisse

Umut Meraş

Rıdvan Yılmaz

Emrecan Terzi

Necip Uysal

Atiba Hutchinson

Kartal Kayra Yılmaz

Salih Uçan

Emirhan İlkhan

Josef De Souza

Gedson Fernandes

Necati Bilgiç

Berkay Vardar

Abdullah Aydın

Ajdin Hasic

Kenan Karaman

Tyler Boyd

Emirhan Delibaş

Oğuzhan Akgün

Cenk Tosun

Semih Kılıçsoy

SIRADAKİ RAKİP MAİNZ 05!

Beşiktaş, Çekya Şampiyonu Viktoria Plzen'le oynayacağı maçın akabinde bu kez Mainz 05 maçına odaklanacak. Bu karşılaşma da 15 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da yine Kufstein Arena'da düzenlenecek.