USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Mainz 05 maçı ne zaman?

Haber 7 - Avusturya'nın Salzburg kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, kamp bölgesindeki üçüncü hazırlık maçını Almanya Bundesliga ekibi FSV Mainz 05 ile oynayacak. Bilindiği üzere Kara-Kartal şimdiye dek Werder Bremen ve Viktoria Plzen ile maçlar oynamıştı

Beşiktaş Mainz 05 maçı ne zaman?
12-07-2022 17:44
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de önceki sezonu Valerien Ismael ile 6'ncı sırada noktalayan Beşiktaş, bir yandan yeni oyuncularla kadrosunu kuruyor; diğer yandan hazırlıklarını sürdürüyor. 5 Temmuz Salı günü Avusturya'nın Salzburg kentine uçan ekip, burada ikinci etap çalışmalarını yapıyor. Beşiktaş, şimdiye dek Werder Bremen ve Viktoria Plzen ile sahaya çıkarken; üçüncü ve Avusturya'daki son hazırlık maçını FSV Mainz 05'le oynayacak. Peki, Beşiktaş Mainz 05 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, binlerce futbolseverin merakla beklediği müsabakanın yayın programı...

BEŞİKTAŞ MAİNZ 05 MAÇI NE ZAMAN?

Avusturya'nın Kufstein kentinde düzenlenecek Beşiktaş Mainz 05 maçı, 15 Temmuz Cuma günü saat 21.15'te başlayacak. Bu karşılaşma, aynı zamanda FC Kufstein'in de evi olan Kufstein Arena'da oynanacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yüzde 22 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor. Biletlerin de maç öncesinde satışa sunulması tahmin ediliyor.

Necip Uysal, Beşiktaş

HANGİ KANALDA?

Türkiye'de ve Almanya'da on binlerce futbol tutkununun televizyonu başında seyredeceği Beşiktaş Mainz 05 karşılaşması, Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. Buna ek olarak D-Smart GO üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Beşiktaş Mainz 05 müsabakasına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

TRANSFERLER

Ahmet Nur Çebi Başkanlığında, Valerien Ismael idaresinde yeni sezona giren Beşiktaş; yaz dönemi çalışmalarının dışında transfer sürecini de yönetiyor. Şimdiye dek Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Jackson Muleka, Romain Saiss ve Wout Weghorst ile anlaşan Kartal, bu yöndeki hamlelere devam ediyor. Önümüzdeki yıl sadece Türkiye Kupası ve Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılarda hedef şampiyonluk.

MAİNZ 05'İN PROFİLİ

Almanya Bundesliga'nın orta kademe takımlarından Mainz 05, 2021-2022 Futbol Sezonunu 8'inci sırada noktaladı. Sezon genelinde 46 puan toplayan ekip, 50 gol atarken 45 gol yedi ve 5 averajla yılı kapattı.

Jonathan Burkardt, Mainz 05

Mainz 05'te takımın 20 yaşındaki forveti Jonathan Burkardt, 37 maçta attığı 14 golle dikkatleri üzerine çekti. 17 milyon Euro değerindeki futbolcu, aynı zamanda Mainz'ın en değerli oyuncusu konumunda. Burkardt'ı 13 milyon Euro değerindeki piyasasıyla 23 yaşındaki önlibero Anton Stach takip ediyor.