USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan için masadan kalktı!

Haber 7 - Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, İstanbulspor'un 21 yaşındaki yıldız adayı Emrecan Uzunhan transferi için masadan kalktı.

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan için masadan kalktı!
13-07-2022 10:20
Google News

Romain ÖZETİ| Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka’yı resmen kadrosuna katan Beşiktaş, Emrecan Uzunhan transferinde masadan kalktı. Genç stoperin bonservis bedeli için daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar ile İstanbulspor ödeme planı konusunda anlaşmazlık yaşıyor.

Beşiktaş, 21 yaşındaki solak stoper için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmişti. Kulüpler başarıya endeksli bonuslar konusunda da anlaşma sağlamıştı. Ancak siyah-beyazlılar ile İstanbulspor’un ödeme takvimi üzerinde uzlaşamadığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın 1.5 milyon euroyu uzun vadede ödemeye çalıştığı, İstanbulspor’un ise bonservisin büyük kısmını peşin istediği vurgulandı.

EMİRHAN TOPÇU GÜNDEME GELDİ

Ödeme takviminde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kulüplerin pazarlıkları askıya aldığı iddia edildi. Alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş’ın rotasını Çaykur Rizespor’un 21 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu’ya çevirdiği ileri sürüldü. Siyah-beyazlıların, başarılı futbolcu için Karadeniz ekibiyle temas kurduğu ve pazarlıkların devam ettiği aktarıldı.