USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bertrand Traore resmen Başakşehir'de

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, Aston Villa'dan Burkina Fasolu Bertrand Traore'yi renklerine kattı.

Bertrand Traore resmen Başakşehir'de
22-08-2022 12:29
Google News

Medipol ÖZETİ| Başakşehir, Burkina Fasolu Bertrand Traore'nin transferinde mutlu sona ulaştı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon kiralık olarak Başakşehir'de forma giyecek. Kiralama bedeli 250 bin Euro olan Traore'nin satın alma opsiyonu da Başakşehir'de olacak.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Burkiana Faso'lu futbolcu bugün düzenelenen basın toplantısıyla kendisini turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

"TRAORE İLE KİRALIK ANLAŞTIK"

İmza töreninde konuşan Başkan Göksel Gümüşdağ, "Traore'yi isteyen başka kulüpler de vardı ama kendisi Başakşehir'i tercih etti. Trezeguet transferiyle birlikte Aston Villa ile iyi ilişkilerimiz var. Traore ile kiralık anlaştık, inşallah sezon sonu ailemize katmaya çalışırız" şeklinde konuştu.

"BİR AN ÖNCE SAHAYA ÇIKMAK İSTİYORUM"

Traore ise, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir an önce hocamız ve arkadaşlarımla tanışıp sahaya çıkmak istiyorum. Baskıyı seven bir futbolcuyum. Baskı, futbolun bir gerçeği. Önemli olan o baskıyı kaldırabilmek. Eddie Newton, Adebayor gibi isimlerden olumlu bilgiler aldım. Hocamız Emre Belözoğlu ve başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın ilgi ve alakası ve transferi kolaylaştırdı" ifadelerini kullandı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'dan tarihi güncelleme! iOS 17.5 yayınlandı
Apple'dan tarihi güncelleme! iOS 17.5 yayınlandı

iOS 17.5 kararlı sürümü nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Apple tarafından paylaşılan güncelleme, App Store kilidini kırıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu