USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Beren Saat’in Yer Aldığı Tüm Film ve Diziler

Aşk-ı Memnu'nun Bihter Ziyagil'i veya Muhteşem Yüzyıl'ın Kösem Sultanı olarak bildiğimiz Beren Saat, bugüne kadar oldukça fazla projede, farklı konular üzerinden oyunculuk performansını sergiliyor. Biz de sizler için Beren Saat'in rol aldığı dizi ve filmleri bir araya topladı

Beren Saat’in Yer Aldığı Tüm Film ve Diziler
06-08-2022 17:10
Google News

Yıllar ÖZETİ| önce yayınlanmış olmasına rağmen çoğu dizinin karakterleri veya replikleri günümüzde popülerliğini koruyor. Hatta bazı karakterler o kadar seviliyor ki, dizide öldüğünde sanki gerçek hayatta ölmüş gibi yas tutuldu. Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne gibi projeler ile ünlenen kadın oyuncu Beren Saat, günümüzde popülerliğini koruyan ünlü oyunculardan bir tanesi.

Türkiye’nin Yıldızları programında sergilediği performans ile yönetmen Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çeken ve profesyonel oyunculuk kariyerine başlayan Beren Saat dizileri ile oldukça popüler oldu. Özellikle Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter Yöreoğlu karakteri ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Fatmagül karakteri ile oldukça büyük bir hayran kitlesi edinen Beren Saat filmleri ile de gönüllere taht kurdu. Gelin hep birlikte ünlü oyuncu Beren Saat’in oynadığı dizi ve filmlere yakından bakalım.

Beren Saat’in rol aldığı dizi ve filmler:Aşka SürgünGecenin KanatlarıAşkımızda Ölüm VarFatmagül’ün Suçu Ne?İntikamGüz SancısıHatırla SevgiliGergedan MevsimiMuhteşem Yüzyıl KösemAtiyeBenim Dünyam Aşk-ı MemnuKan davası bitsin diye evlenmek: Aşka Sürgün

Aşka Sürgün Beren Saat

Vizyon Tarihi: 2005IMDb Puanı: 4.2Oyuncular: Beren Saat, Mahsun Kırmızıgül, Bahri Beyat

Doğulu iki ailenin, birbirine duyduğu kan davası ve düşmanlığı ile başlayan bu dizi, Beren Saat’in dizide canlandırdığı Zilan ve Mahsun Kırmızıgül’ün canlandırdığı Hazar karakterinin etrafında dönüyor. Zilan karakterinin ailesi olan Şahvar ailesi ile Hazar karakterinin ailesi Azizoğulları artık bu savaşın bitmesini istemektedir. Bunun için ise törelerin gerektirdiği gibi, karşı tarafa bir kan bedeli ödenmek zorundadır. Bu nedenle de Zilan karakteri ile Hazar karakteri evlenmek zorunda kalır.

Ailesinin intikamı için hayatından vazgeçen kız: Gecenin Kanatları

Gecenin Kanatları

Vizyon Tarihi: 2009IMDb Puanı: 4.6Oyuncular: Beren Saat, Murat Ünalmış, Erkan Petakkaya

Çok küçük yaşta ailesi bir polis baskını esnasında öldürülen Gece karakteri, ailesinin intikamını alabilmek için örgüte katılmak yoluna başvurur. Canı pahasına ailesinin intikamını almak isteyen Gece, bir canlı bomba olma teklifini bile kabul eder. Canlı bomba olarak İstanbul’a gelen gece, bakanın konuşması esnasında kendisini havaya uçuracak ve ailesinin intikamını alacaktır.

Bir kiralık katil ile avukat aşkı: Aşkımızda Ölüm Var

Aşkımızda Ölüm Var

Vizyon Tarihi: 2004IMDb Puanı: 5.7Oyuncular: Oktay Kaynarca, Ece Uslu, Volkan Severcan

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ece Uslu’nun üstlendiği, 2004 yılında yayınlanan Aşkımızda Ölüm Var dizisi oldukça farklı bir hikayeye sahipti. Bir yanda yaptığı mesleği oldukça seven, adalete tamamiyle inanan, kanunlar ile yaşayan Avukat Pervin karakteri bulunuyor. Diğer tarafta ise tamamiyle karanlık bir dünyaya sahip, kiralık katil Sinan karakteri. Tamamiyle şans eseri tanışan bu iki karakter, birbirlerine olan ilgilerine engel olamazlar. Beren Saat ise, dizide henüz daha 20 yaşında bir kız karakter olan Nermin’i canlandırıyor.

Trajik bir hikaye: Fatmagül’ün Suçu Ne?