USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beni Radyo7'den ayıracak para yok!

Bu yıl 5.’si düzenlenen Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En İyi Konuşan Radyosu ödülü Radyo7’ye layık görüldü. Ünlü Radyocu Talha Bora Öge Haber7'ye özel açıklamalarda bulundu.

Beni Radyo7'den ayıracak para yok!
02-03-2024 11:58
Google News

Haber7 ÖZETİ| - ÖZEL

Radyo7 programcılarından Talha Bora Öge namıdiğer “Gölge” haber7.com muhabiri Müge Çakmak’ın sorularını yanıtladı. Talha Bora Öge, kendisini Radyo7’den ayıracak paranın olmadığını belirterek Radyo7’nin toplumun dinamiklerini çok iyi bildiğinin altını çizdi.

İşte Talha Bora Öge ile yapıtımız röportajın detayları:

Gölge ismi nereden geliyor? Hikâyesini sizden dinleyebilir miyiz?

30 yıldır bu işi yapıyorum bu işin başladığı yıllarda namım bay X’di. Malum bay x gizemli bir isim ve o zamanlar öyle bir gizem kattık ki benim adımı da söylemiyordum. Hatta şimdiki gibi sosyal medya yok yüzümü de bilmiyorlardı ve namımızın hakkını veriyorduk. Fakat Türkiye’ye seslenmeye başlayınca aynı gizemi taşıyan ama adımı da kullanabileceğim bir isme ihtiyacım oldu. Ankara’da o zamanlar bir alışveriş merkezindeyim. Baktım çok fazla ışık ve bir o kadarda gölge var. Kâğıda şunu yazdım, ”ışık var olduğu sürece gölge olacak yüreğinizin ışığı radyoda gölgesini bulacak” Talha Bora Öge namıdiğer Gölge. Hem bay x’in gizemi var hem de adımı kullanabiliyorum. Şiir okuyan bir adamım radyoda, Talha Bora Öge namıdiğer Gölge kafiyeli bir tarafı var. Namın içinde benim soy ismim gizli.