USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanında inanılmaz ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu

Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanında kim olduğunu adeta sır gibi saklayan Kayıkçı'nın peşine düşen Cezayir, aldığı yeni kararı bizzat açıklar. Yeni bölüm fragmanında bu kez Gülendam hedefe yerleştirilir ve hiç ummadığı bir zamanda ölümün eşiğine sürüklenir

Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanında inanılmaz ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu
14-05-2023 10:32
Google News

Ben ÖZETİ| Bu Cihana Sığmazam'da ortaya çıkışıyla beraber tehlike saçmaya başlayan Azra Kayıkçı'nın namluyu Gülendam'a doğrultması tansiyonu yükseltir. 'İnci' kod adıyla tanınan Azra'nın 'Dağların çiçek açması için birinin toprak olması gerekir' çıkışına imza atması gerilimin fitilini ateşler.

Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!

Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanında, 'Doğum çiçek, ölüm topraktır' notunu bırakan Azra'nın Gülendam'ın canına kastetmeye çalıştığı sahne izleyenleri ekrana kilitledi. Diğer taraftan Kayıkçı'yı bulabilmek için elinden geleni ardına koymayan ve her türlü yolu denemekten kaçınmayan Cezayir'in yeni kararı damgasını vurdu. 'Kayıkçı'yı bulamazsak canı bildiği birilerini buluruz' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Modern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdıModern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdı

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra ölümle burun buruna gelen Gülendam karakterinin hikayesinin biteceği izleyenlere duyuruldu. Cezayir Türk'ün annesi 'Gülendam' karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümünden beri kameralar karşısına geçen usta oyuncu Işıl Yücesoy'un vedası hayranlarına hüsran yaşattı.