USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Kimsenin kolay kolay yapamayacağı davranış!

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanında elini taşın altına koyan Leyla takdir toplayan bir harekete imza atar. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında suçu üstlenen ve bir an bile düşünmeden kendisini feda eden Leyla’nın sözleri helal olsun dedirtti.

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Kimsenin kolay kolay yapamayacağı davranış!
12-03-2023 09:22
Google News

Ben ÖZETİ| Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanında, ‘’Orhan’ı sen vurmadın, ben vurdum!’’ diyerek kendisini suçlu pozisyonuna sokar. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında Leyla’nın gözünü bile kırpmadan, kendisini büyük tehlikeye sokma pahasına yardım etmesi izleyenlerden alkış topladı.

Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''

‘’Leyla Hanım az önce her şeyi itiraf etti’’ sözünü işiten Cezayir beyninden vurulmuşa döner. Hepsinin teker teker intikamını alacağının özellikle altını çizen Cezayir, ‘’Aldığı her cana karşılık ailesinden bir can alacağım’’ diyerek son noktayı koyar.

Ömer 8.bölüm fragmanında samimi itiraf! ''Her şey o kadar güzeldi ki benim için...''Ömer 8.bölüm fragmanında samimi itiraf! ''Her şey o kadar güzeldi ki benim için...''