USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı'

Seçimde yaşadıkları hezimetin acısını depremzedelerden çıkarmaya çalışan CHP yandaşları şimdi de afet mağdurlarının 'hayvandan da aşağı' olduğu yönünde iğrenç söylemde bulundu.

'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı'
16-05-2023 17:22
Google News

İğrençliğin ÖZETİ| dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!

GALERİNİN DEVAMI <p>14 <a href=Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde asrın felaketiyle sarsılan deprem bölgesi açık ara farkla Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledi.

"><p>Asrın felaketini yaşatan depremler sonrası devletin bir an bile yalnız bırakmadığı depremzedeler, sandıklara akın ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekledi.</p><p><strong>ADIYAMAN'DA AK PARTİ REKOR KIRDI</strong></p><p>Adıyaman'da <a href=yeni listeyle seçime giren Ak Parti sandıkta rekor kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüz yüze çalışma talimatı ile sahadaki en aktif Parti okan Ak Parti MKYK Üyesi Doç.Dr.Resul Kurt 'un Adıyaman 1. Sıradan milletvekili adayı gösterilmesi ile büyük başarı yakaladı.

"><p>Öte yandan asrın felaketiyle sarsılan başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve diğer deprem bölgesindeki iller olmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oylarının <a href=yüksek çıkmasının ardından sosyal medyada bazı muhalifler depremzedelere ağza alınmayacak hakaretler savurdu.

"><p><strong>İŞTE DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAPILAN İĞRENÇ SALDIRILARDAN BAZILARI</strong></p><p> </p><p><strong>oranı inanılır gibi değil... Şaka şaka hiç şaşırmadım."

"><p><strong>yardım yapıyoruz aç açıkta kalmasınlar diye, haram zıkkım olsun"

"><p><strong>

"><p><strong>

"><p><strong>

"><p><strong>

"><p>belli olmayan, sadece kendini ve çıkarlarını düşünen hiçbir insanla uğraşmam...! Gece'ye notum "Bilin istedim" Diyecektim ama boşverin siz onu, siz buna dolaba koydunuz mu? Ondan haber verin

"><p>artık Hatay'da su yok, yok bilmem ne yok demesin!! Yazıklar olsun o döktüğüm göz yaşlarına, uykusuz canlı cenaze gibi dolaştığım ve tüm maddi manevi yaptıklarıma!! Beter olun!!

">

HABER7

Deprem bölgesindeki seçim sandıklarından büyük oranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye oy çıkmasını hazmedemeyen CHP yandaşlarının iğrenç söylemlerine her gün bir yenisi ekleniyor. 6’lı masaya yakınlığıyla bilinen Petro Things isimli giyim firması, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada afetzedelere kin kustu.

İŞTE CHP ZİHNİYETİ

Kılıçdaroğlu destekçisi Petro Things’in Instagram hesabından seçim ayarlı olarak yapılan duyuruda, depremzedeler için toplanan paraların sokak hayvanları için harcanacağı belirtildi.

Açıklamada şu rezil ifadeler kullanıldı:

“Depremzedeler için topladığımız paradan 11.600₺ kaldı. Bu kalan parayı sokak hayvanları için kullanacağım. Buna rızası olmayanlar beni bilgilendirirse sevinirim. Ben bu sekilde daha yararlı olacağını düşünüyorum ama tabi sizin paranız sonuçta, karar sizin.”

Depremde evladını, annesini, babasını, eşini, dostunu, yuvasını, işini, aşını kaybeden afetzedelere nefret kusulan söylem bununla sınırlı kalmadı. CHP’ci Petro Things’in depremzedelere “sokak hayvanı” benzetmesi yaptığı diğer yorumda şu sözlere yer verildi:

“Deprem sürecinde Volkan ile beraber Hatay’ın sesi, umudu olan Gökhan Zan halk tarafından milletvekilliğine layık görülmedi. Bari Gökhan Zan’ına sahip çıksaydın be Hataylı. Vefa, sokak hayvanlarında insanlardan daha çok bulunuyor. Benim fikrimi değiştiren olay budur.”

BELHUM ADAL: Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Araf suresi 179’uncu ayette “hayvandan da aşağı” manasında geçen kelime.

 

İğrençliğin dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!İğrençliğin dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Güneş Saç Rengimizi Açarken Cildimizi Neden Karartıyor?
Güneş Saç Rengimizi Açarken Cildimizi Neden Karartıyor?

Yazın gelmesine çok az kaldı ama sıcaklar şimdiden başladı. Güneş ışığının etkisiyle saçlarımızın renginin açıldığını, cildimizin ise karardığını fark etmişsinizdir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu