USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Beklenen an: iOS 17 ve iPadOS 17 yayınlandı! Nasıl indirilir?

Merakla beklenen iOS 17 ve iPadOS 17 sonunda yayınlandı! İşte detaylarıyla birlikte yeni Apple güncellemeleri...

Beklenen an: iOS 17 ve iPadOS 17 yayınlandı! Nasıl indirilir?
18-09-2023 20:13
Google News

Apple'ın ÖZETİ| WWDC 2023 etkinliğinde tanıttığı 2 yeni işletim sistemi güncellemesi sonunda yayınlandı. iOS 17 ve iPadOS 17 işletim sistemi güncellemeleri artık Apple kullanıcıları tarafından indirilebilir durumda. Peki iOS 17 ve iPadOS 17 nasıl indirilir? Yeni güncellemeler neler sunuyor? İşte detaylar…

iOS 17 ile birlikte gelen yenilikler!

Apple yeni iOS 17 sürümü ile birlikte birçok farklı noktaya odaklanmış durumda. Bunlardan en çok göze çarpan ise arama/çağrı özelleştirme oldu. Bu ekrana bir kişinin fotoğrafını veya Memoji’sini koyabilmenize ve ayrıca yazı stilinden rengine kadar tüm arama ekranını özelleştirebilmenize olanak sağlıyor.

iOS 17

Canlı Çıkartmalar desteği sayesinde fotoğraflardan belirli objeleri seçebilecek ve daha sonra çıkartma olarak kullanabileceksiniz. Ayrıca bunlara ek olarak aradığınız kişi FaceTime çağrınızı cevaplayamadığında video veya ses kaydı yollayabilme ve görüşme sırasında artırılmış gerçeklik efektleri kullanma bulunuyor.


iOS 17 çıkış tarihi belli oldu! İşte yenilikler ve alacak modeller

iOS 17 çıkış tarihi belli oldu! İşte yenilikler ve alacak modeller

Apple, Wonderlust etkinliğiyle birlikte iOS 17 sürümünü resmi olarak tanıttı. İşte yeni güncellemenin özellikleri ve çıkış tarihi.

AirDrop benzeri bir özellik olan NameDrop ise bir diğer önemli yenilik. AirDrop’a benzer şekilde çalışan bu özellik sayesinde herhangi bir Apple cihazına AirDrop kullanıyor gibi rehberinizde kayıtlı bir numarayı ve bilgilerini kolaylıkla gönderebileceksiniz. Ayrıca bu özellikle birlikte iki iPhone’u bir araya getirmek mümkün olacak. SharePlay sayesinde bir başka iPhone sahibiyle müzik dinleyebilir, film izleyebilir veya oyun oynayabilirsiniz.