USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beklenen açıklama geldi! Farioli, Avrupa devinin hocası oldu

Tüm Spor - Ajax, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u da çalıştıran Francesco Farioli ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beklenen açıklama geldi! Farioli, Avrupa devinin hocası oldu
23-05-2024 20:57
Google News

Daha ÖZETİ| önce Trendyol Süper Lig'de Corendon Alanyaspor ile VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Francesco Farioli, Hollanda'nın dünyaca ünlü kulübü Ajax ile anlaştı. 

Hollanda Eredivisie ekibi Ajax, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam eden Francesco Farioli ile anlaşmaya vardı.

Hollanda devi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; 35 yaşındaki İtalyan teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Presenting Francesco Farioli, our new head coach! pic.twitter.com/fEPa90Khj8

— AFC Ajax (@AFCAjax) May 23, 2024


TÜRKİYE KARİYERİ

Türkiye kariyerine Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak başlayan Francesco Farioli, Mart 2021'de bir başka Süper Lig ekibi olan Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü olmuştu. İstanbul ekibinde başarılı bir grafik çizen İtalyan çalıştırıcının bir sonraki durağı ise daha önceden yardımcı antrenör olarak görev yaptığı Alanyaspor olmuştu.

Nice'nin başında 38 resmi maça çıkan Francesco Farioli bu karşılaşmalarda 18 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken maç başına 1.68 puan ortalaması tutturdu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ABD Ordusu, Filipinler'de Aşı Karşıtı Propaganda Yapmış
ABD Ordusu, Filipinler'de Aşı Karşıtı Propaganda Yapmış

İddialara göre ABD ordusu, Filipinlerde pandemi döneminde Çin'e karşı güvensizlik yaratmak için aşı karşıtı propaganda yapmış.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu