USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

BBP Genel Başkanı Destici, Nevmekan'da gençlerle buluşuyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Üsküdar'da Nevmekan'da gençlerle buluşuyor.

BBP Genel Başkanı Destici, Nevmekan'da gençlerle buluşuyor
10-05-2023 21:53
Google News

Mustafa ÖZETİ| Destici'nin açıklamalarından satır başları:

Her gün yaklaşık 10-12 program yapıyoruz. Rahmetli Muhsin Başkanımızın bize ki siyasi emanetinden biri partimiz biri de Alperen Ocakları. Tüm illerde görev yapan arkadaşlarımız bu görevi yerine getiriyorlar. Bizler tabi ki Türklük gurur ve şuuru üzerine bütün bunlarla birlikte çağın ilmiyle donanmış ve geri kalmamış bir gençlik hayaliyle yaşadık. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Başkanımız nasıl bir gençlik hayal ediyorum diye anlattığında, "Bir elinde bilgisayar bir elinde Kur'an-ı Kerim" diyordu. Bu gençlik bu salonda var sizlerle gurur duyuyorum. 

3 genç babasıyım tabi çok fırsat bulamıyorum bu seçim atmosferinde eve gitme fırsatım olmadı. Çağ akıyor, annelerimiz ninelerimizden farklı bir hayat yaşadı. Biz de babalarımızdan farklı bir çağda yaşıyoruz. Çağın gerektirdiği gibi yaşama hakkımız var. Özüne bağlı kaldığı sürece işte nedir Türk kültürüdür, ahlakıdır, elbette inancıdır. 

Bize bağımsız bir devlet bırakıldı, bizim içinde en büyük sorumluluk sizlere özgürce yaşayabileceğiniz bir devlet bırakmaktır. Alperen gençliğinin hedefi olan odur. Hepimizin kulluk vazifesi vardır. 

Bir yerde haksızlık görüyorsak bunu düzeltmek için elimizden geleni yapmalıyız. Biz insanları inancına, mezhebine, etnik kökenine göre değerlendirmiyoruz. "Yaradılanı severiz yaradandan ötürü" diyen Yunus Emre'nin torunlarıyız. Gençlik aslında temel olarak biz böyle bir gençlik arzu ediyoruz. BBP bir gençlik hareketidir. 

SORULAR

Yeni dönemde gençlerle ilgili projeleriniz neler olacak?

Cumhur İttifakımız 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı verilen bir mücadele ile kuruldu. Gençlerimiz ittifakımız içerisinde önemli bir yer tutuyor. Ben lise hayatımı yaşadığımda 73 kişilik sınıflarda okudum. Şimdi bugüne geldiğimizde en fazla 30 kişilik sınıflarda eğitim veriliyor. Öğretmenlerimize baktığımızda o dönemki sayılarla kıyaslanmayacak bir şekilde artmıştır. Eğitim bizim için en önemli konularımızın başında gelmektedir. 

EV HİZMETLERİ PROJESİ

Üniversite öğrencilerimiz kiralarla ilgili sıkıntılar çekiyor. Yurt hizmetleri gibi bir ev hizmetleri genel müdürlüğünün kurulması ve evler kiralanarak gençlerimize tahsis edilmesi ve gençlerimize üniversite hayatında kolaylık sağlamasını istiyoruz. Biz bunu proje olarak sunduk.