USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başkan'a büyük tepki! "Bu oyunun katilisiniz!"

Tüm Spor - Trabzonspor karşısında hakem Ali Şansalan'ın kararlarının ardından sahadan çekilme kararı alan İstanbulspor başkanına spor medyası gösterdi.

Başkan'a büyük tepki!
20-12-2023 10:53
Google News

Spor ÖZETİ| yazarları, Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle devam ederken İstanbulspor'un sahadan çekilmesiyle tamamlanamayan maçı değerlendirdi.



Uğur Meleke: "Futbol futbolcularındır, iş adamlarının değil" | Dün yaşananları bir sporsever olarak kabul etmem mümkün değil. Saha içinde bir sivil kıyafetlinin hakeme yaptığı canına kast eden saldırının üzerinden sadece 8 gün geçti. Şimdi de bir başka takım elbiseli, sporcuları devam etmek istiyor olmasına rağmen sahaya girip zorla maçı durduruyor. Türk spor kamuoyunun artık şunu anlaması lazım: Futbol futbolcularındır, teknik direktörlerindir, hakemlerindir. Federasyon yönetimine atamayla gelmiş ya da kulüp yönetimlerine sırf zengin oldukları için girmiş iş adamlarının değil. Acilen bu sporsevmezlerin ayrışması gerekiyor spordan. (HÜRRİYET)

Süper Lig'de tarihe geçen maç! Takım sahadan çekildiSüper Lig'de tarihe geçen maç! Takım sahadan çekildi

Olcay Çakır: "Tatsız başladı, tatsız bitti!" | Zaten oyun olarak tadı tuzu olmayan bir karşılaşmaydı. Bitişi de öyle tatsız oldu. Maç yarıda kaldı. Tarihe bu TFF döneminde yeni bir kaos daha eklenmiş oldu. Bundan sonrasında kararı TFF verecek. Karar verici durumdakilerin bu denli tartışıldığı bir iklimde işler daha da zorlaşacak gibi. Trabzonspor güzel oynamadığı, oyunda gelişim sağlamadığı bir karşılaşmadan büyük derslerle çıkmış olabilir. Transfer mi çözüm? Çözümü transferde aramak kadar mevcudu düzeltmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Belki bir Mendy daha gelebilir. Ama o kadar. (FANATİK)

Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan ilk açıklama! 'Yapacak bir şey yok'Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan ilk açıklama! "Yapacak bir şey yok"

Erman Özgür: "Emeği çöpe attı" | Pozisyon bulmakta zorlanan Trabzonspor için imdada 68’de Edin Vişça ortasında zinciri kırarak golü yapan Onuachu yetişti. Fakat gol öncesinde yoruma açık pozisyonda faul olduğunu düşünen İstanbulspor başkanı takımı,oyuncuları oynamak istemesine rağmen sahadan çekerek herkesi şaşırttı. Futbolumuzda yeni bir çığır mı açtı, skandala mı sebep oldu, yoksa anlık bir sinirle zaten belli olan sonunu mu hızlandırdı, bilmiyorum. Bildiğim şey faul olabilecek yoruma açık bir pozisyon için iyi oynayan oyuncularının emeğini çöpe attığı. (FANATİK)

Şimdi ne olacak? İstanbulspor'u bekleyen ceza!Şimdi ne olacak? İstanbulspor'u bekleyen ceza!

İskender Günen: "Özellikle kaos çıkarıyorlar!" | Bugün gelinen noktada bugün tartışmamız gereken futbol camiası içerisinde olan herkesin şapkayı önüne alıp düşünmesi gerekmektedir. Çünkü hakkaniyetli bir lig düşünceniz varsa takım, kulüp, oyuncu gözetmeksizin doğru ve gerçekçi yorumlar yapmak bir zorunluluktur. Bu da güven ortamını beraberinde getirecektir. Eğer bugünkü gibi bir güven ortamı gerçekleştirilmezse bundan sonraki her maçta aynı sorunlar devam eder ve bu da Türk futbolu için bir kaosu ortaya çıkarttıktan sonra bugünleri mumla ararız. (SABAH)

Erman Toroğlu olay pozisyonu yorumladı! 'Beklerseniz yanarsınız'Erman Toroğlu olay pozisyonu yorumladı! "Beklerseniz yanarsınız"

Bülent Timurlenk: "Bu oyunun katilisiniz!" | Çok üzgünüm… Bu memlekette bilmediğimiz, görmediğimiz ve hatta hiç öğrenemediğimiz hakem hatalarıyla biz bu oyunu çok sevdik. Biz mi çok saftık bilmiyorum… Gazetem benden maç için kritik beklerken, iki yetişkin evladım maçı izlemeye değer bulmazken; ben çocukluğuma dönmeyeyim de kim dönsün. İnsan kendini böyle zamanlarda yalnız ve üşümüş hissediyor. Hakeme yumruk atan, takımını sahadan çeken bu başkanlar, biz çocukken radyodan maç dinlediler mi? Dinleseler böyle olur mu? Kim bu adamlar? Siz kimsiniz bilmiyorum ama bu güzel oyunun katilisiniz… VAR'lığınız batsın… (SABAH)

Sosyal medya bunu konuşuyor! Sahadan çıkmamak için başkana diz çöktüSosyal medya bunu konuşuyor! Sahadan çıkmamak için başkana diz çöktü


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BİM Aktüel Kataloğunda Yer Alan Ürünler
BİM Aktüel Kataloğunda Yer Alan Ürünler

BİM'in her hafta yayınlamış olduğu BİM Aktüel Kataloğunda yer alan ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 3 Mayıs tarihinde yayınlanan yeni haftanın kataloğunda pek çok teknolojik de ürün bulunuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu