USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Erdoğan AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda müjdeleri sıraladı

Haber 7 - Son dakika... "AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı" kapsamında canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan milyonları ilgilendiren, merakla beklenen projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Erdoğan AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda müjdeleri sıraladı
15-08-2022 21:04
Google News

Başkan ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan "AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı" kapsamında canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

ŞİİRİ BAHANE EDENLERE PARTİ KURARAK YANIT VERDİK

Değerli dava ve yol arkadaşlarım. Cumhur ittifakında beraber yol yürüdüğümüz Sayın Devlet Bahçeli, misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum. Bir idik 21 olduk. Birbirimize kardeş olduk. Millete hizmetkar olduk. Yad ellere girdiğimiz yüce gönüllere sevgi muhabbeti kalplere saçtık. Bundan 21 yıl önce bir 14 Ağustos günü 'Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek, AK Parti kuruluşu müjdesini paylaştık. Önümüzü şiir bahane ederek kesmek isteyenlere cevabımızı AK Parti'yi kurarak verdik.

BAŞKA YOLLARA SAPANLARA TEŞEKKÜR

AK Parti sandıktan hep yüzde 40-50 arasında oranlarla birinci çıkarmıştır. Cumhurbaşkanlığı ve halk oylamasında yüzde 69'lara kadar çıkmıştır. Türkiye'nin en sıkıntılı döneminde büyük davaya omuz veren her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Kuruluşundan bugüne görev yapmış, oy vererek partimize destek olmuş her bir kardeşime vatandaşıma teşekkür ediyorum. Ne sebeple olursa olsun kendine başka yollar çizenlere de geçmişteki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Biz kendi yolumuzda ilerlemeyi sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıl bu defa partimizle ilgili yıldönümünü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda yapacağız.