USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile Konyaspor sahaya iniyor. Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekipler, diğer yandan kadro planlamalarını da oluşturuyor. Bu doğrultuda teknik direktörler mevcuttaki oyuncuların form durumunu inceliyor. P

Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
14-07-2022 20:16
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de önceki sezonu 4 ve 3'üncü sırada tamamlayan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile Konyaspor, hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Her iki takım da UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme karşılaşmalarının hazırlıklarını sürdürürken, transferlere de devam ediyor. Peki, Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmanın yayın programı...

BAŞAKŞEHİR KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile Konyaspor arasındaki hazırlık maçı, 15 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de oynanacak. Bu karşılaşmaya Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda ev sahipliği yapacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Mesut Özil, Medipol Başakşehir

HANGİ KANALDA?

Türkiye'yi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Medipol Başakşehir ile Konyaspor arasındaki müsabakanın yayıncısı bulunmuyor. Bu karşılaşma her iki ekibin YouTube kanalında da yayınlanmayacak. Bu sebeple sonucu ve müsabakaya ilişkin gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR'İN TRANSFERLERİ

Süper Lig'de önceki sezonu 4'üncü sırada tamamlayıp UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gitmeye hak kazanan Başakşehir, şimdiye dek şu futbolcuları renklerine bağladı:

"Mesut Özil, Leo Duarte, Ahmed Touba, Mounir Chouair, Patryk Szysz, Lucas Biglia, Alper Karaman, Francis Nzaba, Eren Karağaç"

İstanbul temsilcisinde takıma yeni katılan veya yeni duyurulan isimler dışında, Fredrik Gulbrandsen ve Tolga Ciğerci gibi futbolcularla da yol ayrımına gidildi.

Amir Hadziahmetovic, Konyaspor

KONYASPOR'UN TRANSFERLERİ

İlhan Palut idaresinde geçtiğimiz sezonu 3'üncü sırada noktalayan Konyaspor'un yeni dönem için kadrosuna kattığı futbolcular şöyle:

"Konrad Michalak, Francisco Calvo, Domagoj Pavicic, Muhammet Demir, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, Erhan Erentürk, Yasir Subaşı, Bruno Paz, Robert Muric"

Konyaspor'da da sezonun sona ermesiyle birlikte Abdülkerim Bardakcı, Musa Çağıran, Erten Ersu ve Marin Anicic gibi oyuncularla yollar ayrıldı.