USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Yılmaz Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AYM'nin Can Atalay kararına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Tunç konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Yetkisizlik nedeniyle ret kararı vermesi gerekirdi" ifadelerini kullandı.

Bakan Yılmaz Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması
23-02-2024 12:47
Google News
Adalet ÖZETİ| Bakanı Yılmaz Tunç, AYM'nin Can Atalay kararına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Tunç konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Yetkisizlik nedeniyle ret kararı vermesi gerekirdi" ifadelerini kullandı.Abone ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, "Gerekçeli karar yayınlandığında da bunun hangi gerekçeyle verilmiş olduğunu göreceğiz. Can Atalay'ın milletvekiliği de Meclis'te kesin hüküm okunması nedeniyle düşmüştür. Bu durumda AYM'ye başvuru yapılmıştır. Orada AYM'nin henüz gerekçeli kararını görmedik ama karar verilmesine olmadığına şeklinde değil de burada yetkisizlik nedeniyle 'ret' kararı verilmesi gerekir. Çünkü anayasanın açık hükmü söz konusu." dedi.

ayrıntılar gelecek...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ülkelerin Dürüstlük Seviyelerini Gösteren Çarpıcı Araştırma
Ülkelerin Dürüstlük Seviyelerini Gösteren Çarpıcı Araştırma

Dürüstlük şüphesiz ki hayattaki en önemli olgulardan biri. Bu içerikte, ülkeleri dürüstlüklerine göre sıralayacağımız bir deneyin sonuçlarından bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu