USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bakan Kurum'dan yerli otomobil Togg müjdesi: 6800 sitenin talebini aldık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili olan Togg’un elektrikli şarj ünitelerinin sitelere kurulması için bir çalışma başlatıldı'' dedi.

Bakan Kurum'dan yerli otomobil Togg müjdesi: 6800 sitenin talebini aldık
09-12-2022 16:34
Google News

Çevre, ÖZETİ| Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum '2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı'na katıldı. Programda konuşan Bakan Kurum, ''Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini yaparak 500 bin konutumuzu, 1 milyon konut amaçlı arsa ve 50 bin iş yerimizi ülkemize, milletimize kazandırıyoruz. Türkiye Yüzyılı fişeği, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ateşlenmiştir. Bu yüzyılı inşa edecek olan ise evlatlarımızdır'' dedi.

Sancaktepe’de Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından ‘2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşti. Programa aynı zamanda Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) Genel Başkanı Suat Sandalcı ve STK temsilcileri katıldı.