USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli'den Türk bayrağına saldıranlara tepki: Sonuçlarına katlanacaklar

Haber 7 - MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımıza el uzatan, egemenlik haklarımıza dil uzatan, milli varlığımıza göz koyan kim ya da kimler varsa bunun acıklı sonuçlarına en ağır biçimde katlanacaklardır.

Bahçeli'den Türk bayrağına saldıranlara tepki: Sonuçlarına katlanacaklar
15-08-2022 12:53
Google News

Fırat ÖZETİ| Kalkanı Harekat bölgesi Azez'de tahrik ve provokasyon amacıyla şanlı bayrağımızı yakma girişiminde bulunanlar yakalanırken, MHP lideri Bahçeli'den açıklama geldi

Türk bayrağını yakma girişiminde bulunan provokatör yakalandı!Türk bayrağını yakma girişiminde bulunan provokatör yakalandı!

"SONUÇLARINA EN AĞIR BİÇİMDE KATLANACAKLAR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımıza el uzatan, egemenlik haklarımıza dil uzatan, milli varlığımıza göz koyan kim ya da kimler varsa bunun acıklı sonuçlarına en ağır biçimde katlanacaklardır." dedi.

ESAD'LA GÖRÜŞME

Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Dışişleri Bakanımızın Suriyeli muhaliflerle Esad rejimi arasında barışın tesis edilmesi hususundaki yapıcı ve gerçekçi sözleri kalıcı çözüm arayışlarına güçlü bir nefestir. Bundan hiç kimsenin rahatsız olmasına gerek yoktur.