USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ayağına kaynar su dökülen kadına ekipler yetişti

Siirt’in Pervari ilçesinde, olumsuz hava şartları nedeniyle yolu ulaşıma kapanan köyde ayağına kaynar su dökülen kadın, Siirt İl Özel İdaresinin yaptığı çalışma ile hastaneye ulaştırıldı.

Ayağına kaynar su dökülen kadına ekipler yetişti
30-01-2024 09:58
Google News
Siirt’in ÖZETİ| Pervari ilçesinde, olumsuz hava şartları nedeniyle yolu ulaşıma kapanan köyde ayağına kaynar su dökülen kadın, Siirt İl Özel İdaresinin yaptığı çalışma ile hastaneye ulaştırıldı.Abone ol

Pervari ilçesine bağlı Kışlacık köyünde ikamet eden 35 yaşındaki Berivan Karaduman, bacağına kaynar su dökülmesi sonucu yaralandı. Yakınları kardan ve tipiden dolayı yolu kapalı olduğu için İl Özel İdaresinden yardım istedi. Bölgeye intikal eden İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, kardan ötürü kapanan yolu açarak yaralı Karaduman’ı 112 Acil Sağlık ekiplerine güvenli bir şekilde ulaştırdı. Karaduman, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Makyajlı Hyundai Tucson Türkiye'de: İşte Fiyatı
Makyajlı Hyundai Tucson Türkiye'de: İşte Fiyatı

Hyundai, makyajlı Tucson'u Türkiye pazarında satışa sundu. Eskiden de çok sevilen C-SUV segmentindeki otomobil, yine herkesin dikkatini çekecek gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu