USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Attack on Titan'da Muhtemelen Fark Etmediğiniz 10 Detay - Webtekno

Özellikle genç yaş grubunun bir hayli ilgisini çeken anime ve manga serileri, dünya çapında milyonlarca takipçiye sahip. Her serinin kendine özgü çizim tarzıyla, eşsiz müzikleriyle, gerçek hayatı aratmayacak çizimleriyle farklı evrenleri seyredebiliyorsunuz. Bu evrenlerden biri ola

Attack on Titan'da Muhtemelen Fark Etmediğiniz 10 Detay - Webtekno
23-08-2023 21:32
Google News

Attack ÖZETİ| on Titan, Japonca adıyla Shingeki no Kyojin, 2009 yılında Hajime Isayama adlı, ünlü Mangaka tarafından yazılmaya başlandı. Daha sonra anime, 7 Nisan 2013 tarihinde televizyonlarda ve internette yayınlanmaya başlandı. Genel olarak birçok kategoriyi içerisinde bulunduran bu seri, dünya çapında milyonlarca izleyiciye ve manga okuruna sahip.

Bizim de sizler için araştırırken öğrendiğimiz ve olayları bağdaştırabildiğimiz pek çok bilgi var içerisinde, okurken "İnanamıyorum, bunu nasıl kaçırmışım?" derseniz hiç şaşırmayız doğrusu! Haydi gelin, sonu bir türlü gelmek bilmez anime serisinin bizlere aslında pek çok spoiler verdiği sahneleri sizlere gösterelim. Merak etmeyin, AOT gibi parçalara bölmeyeceğiz bütün bilgileri.

Dikkat, bu içerik bolca spoiler içerir!

Eren’in teçhizat alıştırmaları yaparken kafasının üstüne düştüğü sahneyi hatırlıyorsunuz değil mi? Kafasının üstünde tüten buhar, Eren'in ilk bölümlerde dev gücüne sahip olduğuna dair en büyük ipucuydu!