USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple’ın yeni iPad’i için önemli bir karar vermesi gerekiyor

iPad kullanımı yer yıl artarken Apple şaşırtıcı bir biçimde standart iPad’lerinin ekranında LCD kullanıyor. Peki, bu durum değişecek mi?

Apple’ın yeni iPad’i için önemli bir karar vermesi gerekiyor
06-09-2022 08:41
Google News

Apple’ın ÖZETİ| farklı bütçelere hitap eden cihazlarının çok çeşitli olduğunu söylemek mümkün değil. Bu nedenle genellikle premium olarak adlandırılan iPad modelleri de dahil olmak üzere diğer cihazlarında farklı ekran türlerini tercih ediyor örneğin, iPad tarafında OLED hiç tercih edilmiyor MacBook tarafında ise en yeni modeller de dahil olmak üzere Retina ekran tercih ediliyor. Söylenene göre bu sefer işler 2023 yılında biraz değişecek gibi. Son zamanlarda OLED donanımlı iPad’in önümüzde yıl çıkacağına dair haberlerin ve raporların artmasıyla kafalarda gerçekten de olabilir mi sorusu beliriyor.

Yeni modellerin ekran tarafında bu tarz gelişmeler kullanıcılar tarafından bekleniyor

Öncelikle OLED ekranlı bir iPad’in gelmesi kullanıcıların görüntü tarafındaki bozulmalara çok daha az maruz kalacağını söylemek mümkün. Apple’ın da gelecek yıllarda piyasaya sürülecek iPad modelleri için hibrit OLED teknolojisinden faydalanacak. The Elec’te yayımlanan raporda Apple’ın ilk OLED iPad’inin Pro olacağı ve çoğu akıllı teelfonda bulunan geleneksel OLED çözümü yerine ‘hibrit’ bir panele sahip olacağı aktarıldı. 

Aynı raporda OLED ekranlı yeni iPad’e ek olarak iPad Pro ve MacBook için daha verimli bir OLED kullanılacağını belirtti.  

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Neuralink, İkinci İnsanlı Deneyi İçin Onay Aldı
Neuralink, İkinci İnsanlı Deneyi İçin Onay Aldı

Elon Musk'ın beyin çipi geliştiren şirketi Neuralink, ikinci insanlı deneyleri için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nden (FDA) onay aldı. FDA, şirketin ilk deneyde yaşadığı sonuçları çözeceğini söylemesinin ardından yeşil ışığı yaktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu