USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple Vision Pro için bir sonraki adım belli oldu!

Apple'ın Vision Pro cihazının ilerleyen zamanlarda Mac ve TV'lerle entegre çalışabilmesi için planlamaların yapıldığı iddia edildi.

Apple Vision Pro için bir sonraki adım belli oldu!
04-02-2024 11:53
Google News

Kendisine ÖZETİ| iPhone 15 Pro Max alınmayan 11 yaşındaki kız: Hayatımı mahvettin!

GALERİNİN DEVAMI <p><strong>Bir baba, 11 yaşındaki kızına 1.119 dolar olan en <a href=yeni Apple iPhone 15 Max Pro'yu almayı reddettikten sonra kendini fiyaskonun içinde buldu.

"><p>Daha <a href=eski bir modele sahip olan kız, arkadaşlarının hepsinde bir tane olduğu için yeni bir akıllı telefon istemişti, ancak babası iPhone 13'ü önerdiğinde savaş başladı.

"><p><span data-style="KIZIM BANA HAYATIMI MAHVETTİN DEDİ"

"><p><strong> diye paylaştığı Reddit gönderisine yardımına koşan diğer kişilerden 9.500'den fazla yorum geldi.

"><p>Gönderi Pazartesi <a href=günü reddit forumunda paylaşıldı ve burada ayrıntıları açıklayarak internetten yardım istedi.

"><p><span data-style=KIZININ TÜM ARKADAŞLARINDA İPHONE 15 PRO MAX VAR

Able_Texas5286 adlı isimsiz kullanıcı, kızının 'tüm arkadaşlarının yeni telefonları olduğunu' söyleyerek iPhone 15 Pro Max istediğini açıkladı.

"><p>İyi kamerası ve pil ömrü nedeniyle iPhone 13'ün 'iyi bir seçenek' olduğuna inanıyordu.</p><p>Gönderide, <strong>oyunlar oynatıyor ve 120hz ekranı var'" deniyor.

"><p><strong>zaman telefonunun eski olduğu için düzgün oyun oynayamadığından şikayet ederdi.

"><p><span data-style=AİLESİ SON MODEL İPHONE'U PARA KAYBI OLARAK GÖRÜYORDU

11 yaşındaki kız en yeni akıllı telefonu almakta ısrar ederken, ailesi bunu para kaybı olarak görüyordu.

"><p>Ancak baba, eşiyle birlikte iPhone 15 Pro Max almayı düşündüklerini ve kızlarına<strong> 'Bu <a href=büyük bir hediye' dediklerini söyledi.

"><p><span data-style=YORUM YAPANLAR KIZGINLIKLARINI DİLE GETİRDİ

Binlerce kişi yorumlarda görüşlerini paylaştı ve en üstte şu ifade yer aldı: "Kahretsin, çocuğunuz 11 yaşına geldiğinde 'hayatımı mahvediyorsun' cümlesini birden fazla kez duymadıysanız, işinizi yapmıyorsunuz demektir.

Yorumlardan bazıları babaya içinde bulunduğu durumla nasıl başa çıkabileceği konusunda bazı tavsiyelerde bulundu.

"><p><span data-style="KIZINIZIN SİZİ BİR ŞEYE İKNA ETMESİNE İZİN VERMEYİN"

'Ebeveyn kim? Kızınızın sizi bir şeye ikna etmesine izin vermeyin, iPhone 13 hala yeni ve iyi bir telefon' diye yazdı.

'Kızınız kendini arkadaşlarıyla kıyasladığı bir yaşta ve herkesin sahip olduğu her şeye ihtiyacı olduğunu düşünmesini istemezsiniz.

"><p><span data-style="KENDİSİNİN SATIN ALMASI İÇİN BİR YOL OLUŞTURUN"

"Eğer onun için bir iPhone 15 alabilecek durumdaysanız, dürüst olmak gerekirse, bunu 'hak etmesi' için bir yol oluşturmanız gerektiğini düşünüyorum, böylece her dediğinin yapılmasını beklemeyi öğrenmez.

"><p>Bir başka kullanıcı ise 11 yaşındaki bir çocuğun 'istemesi dışında' herhangi bir nedenle iPhone Pro 15 Max'e ihtiyaç duymadığını belirtti.</p><p><span data-style=BAZI YORUMCULAR SERT ÇIKIŞLAR YAPTI

Bir kişi, 'Eğer bir hayat iPhone 15 pro max'a sahip olmamakla mahvoluyorsa, belki de kaba bir uyanış için mahvolması gerekiyordur' diye paylaştı.

"><p>Bir başka Redditor da benzer bir görüşü dile getirdi: '11 yaşındaki bir çocuğun bin <a href=dolarlık bir telefona ihtiyacı yok.

"Dikkatli ol... Kendini beğenmiş bir çocuk yetiştirme yolunda ilerliyorsun.

"><p><span data-style=İPHONE 15 SERİSİ GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDA SATIŞA SUNULMUŞTU

Apple, Eylül ayında yeni bir Action Button, titanyum kaplama ve USB-C şarj cihazı gibi bir dizi etkileyici özelliğe sahip iPhone 15 Pro Max'i piyasaya sürdü.

"><p>Akıllı telefon, şirketin bir sonraki seviye oyun deneyimlerinin kilidini açtığını söylediği yeni A17 Pro çipe sahip ve bu da kızının <a href=neden iPhone 15 Pro Max alması gerektiğine dair gerekçesinin bir parçasıydı.

"><p><strong>KAYNAK: HABER7</strong></p>

Apple'ın Vision Pro'su insanların evde televizyon izleme ve işyerinde bilgisayar kullanma alışkanlıklarını değiştirebilir ve kulaklığı hem geleneksel televizyonun hem de Mac'in halefi olarak konumlandırabilir.

Üç boyutlu dijital içeriği dış dünya görüntüsüyle harmanlayan 3.500 dolarlık kulaklık Cuma günü şirketin ABD'deki fiziksel mağazalarında yerini aldı. Meta, HTC ve çoğunlukla video oyun pazarıyla sınırlı kalan ve kitlesel bir izleyici kitlesi bulamayan diğer düşük maliyetli rakiplerle dolu bir pazara giriyor.

Apple, geliştiricileri ikna etme konusunda karışık sonuçlar elde etti. En popüler tüketici video uygulamalarından biri olan Netflix, Cuma günü geç saatlerde Vision Pro için yeni bir uygulama yapmadığını, ancak tüketicilerin cihazın web tarayıcısından film ve dizi izleyebileceğini söyledi.

Yorum için hemen ulaşılamayan YouTube, Bloomberg'in bir raporunda cihaz için yeni bir uygulama başlatmayı planlamadığını ancak tüketicilerin bunun yerine Safari web tarayıcısını kullanabileceğini söyledi. Konuya aşina bir kişiye göre, müzik akış hizmeti Spotify da ürünün lansmanı için bir uygulama geliştirmedi.

BÜYÜK EKRANLI TEKNOLOJİLER İÇİN BİR TEHDİT OLABİLİR!

Pahalı cihaz, rakiplerinde bulunmayan özel bilgi işlem çipleri ve üretimi zor ekranlarla birlikte geliyor. Kulaklığı deneyen analistler, bu özelliklerin cihazı evdeki ya da iş yerindeki neredeyse tüm büyük iki boyutlu ekranlar için bir tehdit haline getirebileceğini söylüyor.

Walt Disney Vision Pro'nun lansmanı için Apple ile yıllardır sessizce bir uygulama üzerinde çalışıyor ve bu iki şirket arasındaki işbirliği tarihinin en sonuncusu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Opera'nın
Opera'nın "Aria" Modeli Artık Daha Yetenekli

Opera, yapay zekâ modeli Aria'yı güncelledi. Tarayıcı üzerinden kullanılabilen model, artık çok daha yetenekli

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu