USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple "Scary Fast" Etkinliği Nasıl Canlı İzlenir? - Webtekno

Apple, ilerleyen saatlerde yeni Mac modellerini tanıtacağı etkinliği Scary Fast'i (Korkutucu şekilde hızlı) gerçekleştirecek. Peki bu etkinlik nasıl izlenecek?

Apple
30-10-2023 16:53
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple, yeni Mac modellerini 31 Ekim'de gerçekleştireceği çevrimiçi etkinliği Scary Fast ile birlikte tanıtacak. ABD için 30 Ekim'de başlayacak olsa da dünyanın büyük kısmında Cadılar Bayramı ile aynı güne denk geldiği için "Korkutucu şekilde hızlı" olarak isimlendirilen etkinlik, TSİ 03.00'te başlayacak. 

Peki Apple'ın lansmanını izlemek isteyenlerin ne yapması gerekiyor? Etkinlik hangi platformlardan yayınlanacak? İşte lansmanı izlemek için yapılması gerekenler:

Yeni Mac tanıtımları nereden izlenecek?

apple mac pro

Apple, her etkinliğinde olduğu gibi bu etkinlikte de yayınları kendi internet sitesi üzerinden paylaşacak ancak tek kanal firmanın internet sitesi olmayacak. Yayın ayrıca YouTube üzerinden de Apple takipçilerine ulaştırılacak. Apple TV uygulaması üzerinden de yayını takip etmek mümkün olabilecek. Apple'ın sitesi üzerinden yayını izlemek için burada yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

YouTube yayınına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: