USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Anti-Yer Çekimi Teknolojisiyle Çalışan Uçak Black Manta

Bir uçak düşünün ki anti-yer çekimi teknolojisiyle sessizce çalışıyor ve radar izi bırakmıyor! İddialara göre bu uçak, ara ara gökyüzünde görülen ve çeşitli komplo teorilerine de yol açan üçgen cisimlerin de kaynağını oluşturan TR-3B Black Manta.

Anti-Yer Çekimi Teknolojisiyle Çalışan Uçak Black Manta
15-04-2024 21:58
Google News

Amerika ÖZETİ| Birleşik Devletleri’nin savaş uçaklarının ve jetlerinin ne kadar ileri teknoloji olduğuna hepimiz az çok hakimiz. En azından “ölüm makinesi” olarak adlandırılan F-22’nin adını bir yerlerde duymuş olmalısınız!

Birazdan bahsedeceğimiz “TR-3B Black Manta” adlı uçağın ise II. Dünya Savaşı’ndan itibaren ABD’de geliştirildiği ve gelmiş geçmiş en iyi teknolojilere sahip olduğu öne sürülüyor. Gelin, bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi duran bu uçağın akıbetini birlikte inceleyelim.

TR-3B Black Manta, iddia edilene göre ABD'nin gizli bir askerî uçak projesiydi.

askeri uçak

Öncelikle uçağın inanılmaz özelliklerinin yanı sıra varlığına dair “kesin” denebilecek bir resmî kayıt olmadığını önceden belirtelim ve spekülasyonlar üzerinden anlatmaya başlayalım.

TR-3B adındaki bu uçağın "TR" harflerinin, "Tactical Reconnaissance (Taktiksel Keşif)” anlamına geldiği öne sürülüyor. İddialara göre uçak, anti-yer çekimi teknolojisi ile çalışıyor ve hava sahasında uzun süreli gözlem yapabilme yeteneğine sahip.

Uçağın stratejik keşif ve gözetleme görevlerinde etkin bir şekilde kullanılması sağlanıyor.