USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Antalya'da kar manzaralı 32 derece, sahilleri yaza döndürdü

Antalya'da hava sıcaklığı 6 derece artınca termometreler 32 dereceyi gördü. Sahilde oluşan görüntü ise yazla kışı aynı anda yaşattı.

Antalya'da kar manzaralı 32 derece, sahilleri yaza döndürdü
30-03-2024 15:28
Google News
Antalya'da ÖZETİ| hava sıcaklığı 6 derece artınca termometreler 32 dereceyi gördü. Sahilde oluşan görüntü ise yazla kışı aynı anda yaşattı.Abone ol

Turizmin başkenti Antalya'da yaz aylarını aratmayan bir görüntü oluştu. Düne nazaran 6 derece birden yükselen hava sıcaklığı termometrelere 32 derece olarak yansıdı. Nem oranının yüzde 67 ölçüldüğü kentte sıcaktan bunalan vatandaşlar ve turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Yaz aylarını aratmayan sahildeki kalabalık, Beydağları'ndaki kar manzarası eşliğinde bol bol güneşlendi ve denize girdi. Bazı vatandaşlar da ağaç gölgeleri altında yakıcı sıcaktan korundu. Varyantlar seyir terasına gelen turistler de iki mevsimin aynı anda yaşandığı anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiler.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Alzheimer’ın Semptomlardan Bile Önce Tespit Edilmesini Sağlayacak Yöntem
Alzheimer’ın Semptomlardan Bile Önce Tespit Edilmesini Sağlayacak Yöntem

Bilim insanları, bir mikroRNA molekülü yoluyla Alzheimer’ın erkenden tespit edilebileceğini ortaya çıkardı. Yöntem, daha hastalığın semptomları ortaya çıkmadan önce bile tanımlanmasını sağlıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 75

The include file 'json/puan_59338_0_1.html' was not found.

ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu