USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Antalya'da teleferik düştü! Çok sayıda ekip sevk edildi: Ölü ve yaralılar var!

Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Ekipler kabine ulaşmaya çalışırken, yaralılar olduğu öğrenildi.

Antalya'da teleferik düştü! Çok sayıda ekip sevk edildi: Ölü ve yaralılar var!
12-04-2024 19:52
Google News

Antalya'nın ÖZETİ| Merkez Konyaaltı ilçesinde bulunan ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin bir şirketine ait olan 605 rakımlı Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sefer halinde olan teleferikte kabinlerden biri henüz bilinmeyen bir sebeple düştü.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ekibi yönlendirilirken, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, yaralananlar olduğu belirtildi.

Ekiplerin kabine ulaşmak için çalışmaları devam ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kalkış noktasına yakın bölgedeki kabinlerde bulunan vatandaşları kabinlerden indirip güvenli alana bırakıyor.

Teleferikten inen bir vatandaş, bir patlama sesi duyduklarını ve şiddetli şekilde sarsıldıktan sonra teleferiğin durduğunu, ne olduğunu henüz bilemediklerini söyledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ruhi Çenet, Hack'lenme Nedeniyle Kaç Para Kaybetti?
Ruhi Çenet, Hack'lenme Nedeniyle Kaç Para Kaybetti?

Ruhi Çenet, bir hafta arayla iki kez çalınan YouTube kanalı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Çenet, ilk hack'in yaşandığı 10 Nisan'dan bugüne kadar kaç para kaybettiğini açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu