USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Altınok'tan Yavaş'ı üzecek sözler: CHP'liler bile 'sana oy vereceğim' diyor

Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtladı.

Altınok'tan Yavaş'ı üzecek sözler: CHP'liler bile 'sana oy vereceğim' diyor
11-02-2024 13:37
Google News
"Cumhuriyet ÖZETİ| Halk Partili olup, 'Sana oy vereceğim' diyen vatandaşlar var."
 "Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara'da hangi vaadini yaptı? Çıkıp bir açıklasın."
 "Seçimden önce vadediyor. Kolayını da bulmuş, sonra siliyor."

Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtladı. Altınok'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"SOKAKLARIN ADAMIYIM"

"Ben sokakların adamıyım. Makamın değil, sokakların adamı. Belediye başkanları sokakta, vatandaşın yanında olmalı. Darda, yolda, sokakta kalan var mı diye geziyoruz. Bir derde derman olur muyuz, bir gönüle girer miyiz? Cumartesi pazar da gezerim. Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı'nda sokaktayım. Dünya eve kapandı, pandemide. Altınok sokaktadır. Sokakta maske dağıttık, kolonya dağıttık. Bir taraftan sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Vatandaşımızın ne derdi varsa, nasıl derman olabiliriz dedik. Hemen dezenfektan üretmeye başladık. 90 binden fazla binanın ilaçlamasını yaptık, iş yerleri dahil.